L’Ajuntament de Finestrat recolza amb 21.000€ la labor divulgativa de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana

Finestrat organitza una reunió per a informar els pares amb fills nascuts en 2016 i 2017 sobre el procés de matrícula
04/04/2019
Santi de Finestrat disputa aquest diumenge la gran final de la Lliga Bankia d’escala i corda
05/04/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el President del Centre Musical Puig Campana (CMPC), Miguel Llorca Llorca, van firmar ahir el conveni mitjançant el qual el consistori recolzarà amb 21.000€ la labor de formació i divulgació que realitza aquesta agrupació a través de la seua Escola de Música. En la firma també va estar present el Secretari del Centre, Ricardo Vicente Climent.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hem firmat aquest conveni amb l’Escola de Música que depén del Centre Musical Puig Campana, l’associació cultural que més suport rep de l’Ajuntament per tot el que representa per a Finestrat. Just enguany compleix 50 anys d’història, o el que és el mateix, 50 anys de fer i difondre la cultura del nostre poble on pràcticament totes les famílies tenen o han tingut un músic en aquesta agrupació”. L’alcalde va destacar el caràcter obert i integrador del CMPC “perquè cada vegada suma més components, més gent jove a la Banda juvenil de recent creació i que procedix no sols del nucli històric, també de la Cala i les urbanitzacions”. Finalment, indicar que enguany s’ha augmentat l’aportació econòmica a l’Escola de Música fins a 21.000€, “el que s’afig als 18.000€ que també rep el Centre Musical.”

Amb quasi 50 anys d’història el Centre Musical Puig Campana compte en l’actualitat amb prop de 200 socis, a més de 60 alumnes/es en les aules de la seua Escola de Música on inicien la seua formació als 5 anys d’edat en matèries com a Llenguatge Musical i classes instrumentals de percussió, trombó, tuba, trompeta, trompa, clarinet, saxòfon, flauta i oboé.

Candidatura de les Bandes de Música als Premis Princesa d’Astúries

L’alcalde va destacar el suport de tots els grups polítics de Finestrat a la candidatura de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana als Premis Princesa d’Astúries en la categoria de les Arts. “Així aprovem per unanimitat en la recent sessió plenària nostra adhesió i suport ferm a la candidatura de la Federació perquè les bandes de la nostra Comunitat opten al Premi Princesa d’Astúries pel seu factor integrador i de difusió de la nostra cultura i les nostres tradicions a través de la música”.

GABINET DE PREMSA (4.04.19)