L’Ajuntament de Finestrat realitza una sèrie de millores en diferents punts de la localitat atenent a les demandes veïnals

Programa d’actes de les Festes Patronals de Finestrat (3 idiomes)
14/08/2019
Últimes places per a participar en el viatge a “Port Aventura World Christmas” que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat
14/08/2019

FINALITZEN LES OBRES D’AMPLIACIÓ DEL PARC INFANTIL DE BALCÓN DE FINESTRAT I S’INSTAL·LEN USB EN ELS BANCS DE LA CALA

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, ha visitat este matí junt amb més regidors del seu equip de govern diferents punts de la localitat on s’han realitzat una sèrie de millors atenent a les demandes veïnals. Una de les actuacions s’ha desenvolupat en la urbanització Balcó de Finestrat, concretament en l’avinguda Sevilla, on s’ha procedit a l’ampliació del parc infantil. Segons paraules de la primera autoritat local “atenent a les peticions dels veïns residents en aquest nucli urbà, vam posar en marxa l’ampliació d’aquest recinte infantil, que ja s’havia quedat xicotet donat el massiu nombre de persones que resideixen en aquesta urbanització”.

Les obres han consistit en la instal·lació de dos molls infantils amb motius d’animals, un conjunt multi jocs doble i una nova taula amb forma de parxís. S’ha instal·lat una tanca metàl·lica perimetral que ornamenta el conjunt pels seus avivats colors, substituint així l’anterior tanca de fusta. A més, s’ha col·locat en tota la plataforma un colorit paviment de seguretat de cautxú continu per a garantir la seguretat dels xicotets en cas de possibles caigudes.

D’altra banda, també s’ha posat en marxa la connexió de punts de càrrega Usb en 4 bancs del frontal de la Cala i s’han instal·lat aparca bicicletes en la zona. Segons va explicar el primer edil “aquestes millores s’uneixen a les ja existents a la Cala com la connectivitat amb sistema wifi. Són un total de 16 els nous punts Usb on veïns i turistes que visiten la zona podran carreguen còmodament els seus dispositius mòbils. Aquestes millores, repetisc, vénen donades per les demandes dels veïns residents en la zona”.
GABINET DE PREMSA: 12-8-2019