L’Ajuntament de Finestrat realitza test ràpids del Covid-19 a tots els seus emprats municipals i agents de la Guàrdia Civil

L’empresa de gelats Disfrutis realitza una donació de gelats per a repartir entre les famílies més vulnerables de Finestrat
28/04/2020
Finestrat suspén les activitats municipals previstes per a juny com la multitudinària Nit de Sant Joan
05/05/2020

L’Ajuntament de Finestrat està realitzant des de hui test ràpids del COVID-19 a tots els treballadors que conformen la plantilla municipal i als agents de la Guàrdia Civil que conformen el destacament de Finestrat. Segons va explicar l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, “de cara a aquesta desescalada que està preparant el govern d’Espanya, hem considerat molt important que tots els nostres treballadors tinguen realitzat aquest test d’anticossos. D’aquesta forma, de tornada a la normalitat, tindrem dades estadístiques concretes sobre l’estat de salut dels nostres empleats, i ens permetrà oferir una garantia i seguretat a tots els ciutadans que requerisquen acudir a les dependències municipals.”

Prop de 200 funcionaris es veuran beneficiats per aquesta mesura, on s’han donat prioritat als departaments de la Policia Local i les brigades dels Serveis Tècnics municipals, ja que estan treballant al peu de carrer des del moment en el qual es va dictaminar l’estat d’alarma. Posteriorment li tocarà el torn a la resta de departaments de l’Ajuntament.

L’alcalde va explicar que, “fins hui venim reclamant a les diferents administracions la realització de test massius per a la població, sobretot en municipis turístics com el nostre. Creiem que per a oferir mesures segures, especialment en matèria turística, hem d’estar previnguts i la realització de test a tots els nostres treballadors és fonamental. En el cas que se dees done algun positiu, es procedirà a realitzar els PCR, test avançats del COVID19 que ens permetrà garantir la seguretat dels nostres empleats i per tant aconseguir així un Finestrat més segur”.

(GABINET DE PREMSA: 29.04.20)