L’Ajuntament de Finestrat presenta el nou Pla Municipal d’Accessibilitat Universal

L’Institut de Secundària de Finestrat cada vegada més a prop
29/09/2020
Finestrat acull una nova jornada de donació de sang el divendres 16 d’octubre
01/10/2020

Conscient de la necessitat d’adaptar tota la trama viària del municipi, els serveis que presta i les instal·lacions municipals que gestiona, l’Ajuntament de Finestrat ha elaborat un nou Pla d’Accessibilitat, que actualitza l’existent des de 2013 incorporant totes les exigències legals.


El Pla, subvencionat per la Diputació d’Alacant amb 17.454 euros, donarà resposta a l’anàlisi exhaustiva que s’ha fet de la situació real del municipi i durà a terme totes aquelles actuacions que siguen necessàries per a solucionar les deficiències detectades que impedeixen un accés igualitari per a totes les persones.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR JOSÉ VICENTE LLORET ACÍ

El regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, ha destacat el treball de camp que s’ha fet, “s’han recorregut tots els carrers del municipi per a veure totes aquelles deficiències en el seu accés o senyalització. S’han proposat mesures correctores en els edificis municipals que ho necessitaven. S’ajustaran totes les parades i estacions de transport públic de competència municipal. I s’adaptaran a qualsevol persona amb discapacitat tots aquells sistemes de comunicació com la Web i altres aplicacions de l’Ajuntament”.

En aquest nou Pla d’Accessibilitat Universal s’ha tingut en compte totes aquelles persones amb alguna discapacitat física, sensorial, intel·lectual, de desenvolupament o de mobilitat reduïda.

“Per a l’Ajuntament de Finestrat és imprescindible i prioritari que cadascun dels seus veïns puguen utilitzar qualsevol servei, visitar qualsevol lloc o accedir a qualsevol edifici independentment de les seues capacitats cognitives, físiques o d’edat” ha conclòs l’edil.