L’Ajuntament de Finestrat ofereix un contracte per a joves menors de 30 anys

Llums LED’s per a tots els edificis municipals de Finestrat
18/11/2020
Teatre a Finestrat amb Beatriz Rico i el monòleg “Antes muerta que convicta”
20/11/2020

L’ALCALDE RECLAMA A LA GENERALITAT MES INVERSIÓ EN OCUPACIÓ PER A JOVES
L’Ajuntament de Finestrat ofereix un lloc de treball en els serveis de neteja viària mitjançant el programa AVALEM JOVES en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Servei Valencià d’Ocupació i Formació.
Poden optar a aquest nou contracte totes les persones majors de 16 anys i menors de 30 sempre que figuren inscrites en aquest Sistema de Garantia Juvenil i no hagen treballat per a l’Ajuntament en els últims sis mesos.
El contracte serà temporal, a jornada completa i amb una duració de dotze mesos.
L’Ajuntament de Finestrat s’havia acollit a aquest programa amb la petició d’una subvenció que haguera pogut permetre la contractació de 3 joves del municipi. No obstant això, des de la Generalitat s’ha reduït la partida i amb l’import concedit sol es podrà contractar a una persona.
Finestrat havia sol·licitat una subvenció de 61.316,50 euros al programa AVALEM JOVES, però finalment se li han concedit 22.151,09 euros.

Aquesta reducció ha provocat la reclamació de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez Llorca: “No pot ser que en aquests temps que corren, davant la conjuntura en la qual estem i davant la falta d’oportunitats de treball que estem patint, el govern valencià haja decidit unilateralment i sense previ avís reduir dos terços les subvencions que, aquest cas, l’ajuntament de Finestrat, havia sol·licitat” ha assenyalat el primer edil. “Crec que són moments en els quals, més que mai, s’aposte per contractar personal i especialment joves que possiblement és el sector poblacional amb més problemes de desocupació”.
POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE JUAN FRANCISCO PÉREZ ACÍ

El programa està emmarcat per a donar una major capacitat de resposta als ajuntaments davant la conjuntura socioeconòmica derivada per la incidència del Covid-19.

“És una pena que una vegada més la Generalitat Valenciana perda la seua sensibilitat i que moltíssims municipis que teníem la previsió de poder contractar fins a 3 o 5 joves per a treballar durant 1 any en l’administració pública ens hàgem quedat solament amb un lloc, com és el cas de Finestrat ”, es va lamentar l’alcalde de Finestrat.

Per a participar en aquest programa es recorda que tots els sol·licitants han d’estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA a través d’aquesta pàgina web:

https://www.sepe.es/HomeSepe/Personas/encontrar-trabajo/Garantia-Juvenil.html