L’Ajuntament de Finestrat obri termini per a sol·licitar la bonificació sobre el rebut de l’IBI

Inicia la seua marxa el Rotary Club Finestrat “Mar i Muntanya”
11/10/2022
Aquest dissabte se celebra a la Cala de Finestrat el taller “Dissenya la teua Àmfora” amb els guanyadors d’II Finestrat Art Público
11/10/2022

PENSIONISTES, JUBILATS, DESOCUPATS/DES, FAMÍLIES NOMBROSES I AFECTATS/DES PELS ERTOS SÓN ELS COL·LECTIUS QUE PODEN SOL·LICITAR AQUESTA BONIFICACIÓ SOBRE L’IBI

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini per a sol·licitar la bonificació fiscal destinada a ajudar a sufragar les despeses del rebut de l’IBI (Impost sobre Béns immobles). Els beneficiaris són les persones amb menys recursos econòmics com a veïns en situació de desocupació, persones majors de 65 anys, pensionistes de la Seguretat Social menors de 65 anys, famílies nombroses i persones afectades per un ERTO i que complisquen els requisits establits en les bases. El termini de sol·licitud es mantindrà obert fins a l’11 de novembre.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va explicar que “un any més obrim termini per a bonificar el rebut de l’IBI. És cert que hem baixat el tipus impositiu del 0’81% al 0’76% però també és cert que aqueixa baixada entrarà en vigor al gener de 2023. Per tant, sensibles a la situació d’inflació que vivim a nivell nacional tornem a convocar aquestes bonificacions que podran sol·licitar els finestratins en situació de desocupació, pensionistes, jubilats, famílies nombroses i també les persones afectades per un ERTO. Aquesta ajuda té un límit de 300€ destinat a l’IBI de l’habitatge habitual. Així que anime als veïns al fet que vinguen a l’Ajuntament a informar-se i a tramitar aquesta ajuda amb la qual intentem ajudar-los davant la complicada situació econòmica que vivim”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ 

Ajudes fins a 300€

L’import de la subvenció del rebut de l’IBI serà fins a un màxim de 300 €, sempre que es complisquen els requisits establits en les bases i es presente la documentació dins del termini i en la forma escaient.

Les bases que regulen aquesta subvenció es poden consultar en el Portal de Transparència de la pàgina web municipal. (enllaç directe punxant ACÍ)

Para más información y presentación de solicitudes las personas interesadas pueden acudir al Registro de Entrada del Ayuntamiento (planta baja) y también a la extensión administrativa de la Cala.

GABINET DE PREMSA (11/10/2022)