L’Ajuntament de Finestrat obri el termini per a sol·licitar l’ajuda per al lloguer d’habitatge habitual

Article Psicòloga municipal: La resistència de xiquets i xiquetes, adolescents i 3a Edat
22/04/2020
L’empresa de gelats Disfrutis realitza una donació de gelats per a repartir entre les famílies més vulnerables de Finestrat
28/04/2020

L’Ajuntament de Finestrat ha obert el termini per a sol·licitar la subvenció per al lloguer d’habitatge habitual i permanent en situacions de vulnerabilitat econòmica, a conseqüència de l’emergència sanitària derivada pel Covid-19. L’objecte de la present convocatòria és pal·liar i actuar de manera immediata davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada pel coronavirus i fer costat als veïns i veïnes de Finestrat, que després de la paralització de gran part de l’activitat econòmica han vist afectats els seus ingressos. Segons va explicar l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, “Des de l’Ajuntament som conscients d’aquest gran problema econòmic i social que estan patint molts veïns de la localitat, que han vist minvats els seus ingressos econòmics arran d’aquesta alerta sanitària; per aquest motiu hem tingut molta celeritat per a posar en marxa les ajudes al lloguer en el nostre municipi”

Es destinaran prop de 300.000€ en aquesta línia de subvenció on els beneficiaris podran obtindre una ajuda màxima de 300€ per mensualitat i unitat familiar resident en l’habitatge habitual arrendat, sobre la base del còmput d’ingressos de la unitat familiar.

El primer edil va destacar que “aquest és el segon paquet de mesures econòmiques aprovades en aquest mes. El primer va ser l’aprovació de més de 300.000€ en ajudes socials directes gestionades a través del departament de Benestar Social d’aquest Ajuntament, a través de les quals s’han beneficiat nombroses famílies en situació de risc”. Es pretén així protegir l’interés general de la ciutadania, donant suport a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, minimitzant l’impacte de la crisi econòmica en les famílies residents en la localitat.

El termini de presentació de les sol·licituds és d’1 mes, per la qual cosa tota la documentació requerida haurà de presentar-se fins al 22 de maig de 2020 en el Registre General de l’Ajuntament, a través de la seu electrònica www.ayto-finestrat.es o del correu electrònic contacta@finestrat.org.

Les persones interessades poden consultar tota la informació en les bases de l’ajuda https://www.ayto-finestrat.es/wp-content/uploads/2020/04/bases.pdf o telefonant al 965878100.

(GABINET DE PREMSA: 22.04.20)