L’Ajuntament de Finestrat millora les pluvials de Terra Marina

Comencen les pràctiques del curs de formació de carnisseria per a fomentar la inserció laboral dels veïns de Finestrat
17/09/2020
Informe analítiques platja Finestrat estat arena i aigua: QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT
21/09/2020

L’ALCALDE ANUNCIA L’INICI DEL MESURAMENT DE SOROLLS DE L’AP7 EN ATENCIÓ A LA PETICIÓ DELS VEÏNS D’AQUESTA URBANITZACIÓ

Des de la Regidoria d’Obres i Projectes de Finestrat han culminat les obres de millora en la canalització de pluvials de la urbanització Terra Marina. Es tracta d’una actuació dirigida a evitar l’acumulació d’aigua en l’Avinguda Costa Blanca quan es produeixen precipitacions intenses. Com va indicar el primer edil, “l’any passat ja vam fer un Pla de canalització de pluvials amb una inversió de 100.000€ perquè el sistema d’aquesta urbanització, una de les primeres que es va construir a Finestrat, era insuficient. Ara hem detectat la necessitat d’un nou embornal al carrer Costa Blanca per a recollir les pluvials que aboquen a l’aparcament annex, i així evita l’acumulació d’aigua en aquest vial. Era una petició veïnal que hem atés, vista la necessitat de millorar en aqueix punt. I ja està esmenat”.

L’execució d’aquesta actuació ha sigut sufragada a través del Pla d’Inversions de l’Ajuntament amb Hidraqua, igual que les millores hídriques en tot aquest residencial i la canalització del barranc de la Cala.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ


Estudi acústic sorolls AP-7 i millores en camí
L’alcalde també va avançar que atesa la reivindicació dels veïns de Terra Marina comença en pròximes dates la recollida de dades dels sorolls de l’AP-7. “Des que es va liberalitzar el trànsit per l’antiga autopista ha augmentat considerablement les molèsties per sorolls, sobretot a causa del pas de vehicles pesants. Des del consistori ens sumem a la reivindicació veïnal d’exigir al Ministeri de Foment el control de sorolls i ja hem contractat aquest servei per a fer els mesuraments”. Segons va explicar el primer edil, una vegada obtinguts els resultats, s’entregaran als veïns de la urbanització, “tal com ens vam comprometre en el seu moment”. “És fonamental estar prop de la ciutadania, va afegir Juan Francisco Pérez. I la Regidoria d’Obres i l’associació veïnal és un exemple de treball en comú, de col·laboració, i d’intentar millorar junts la nostra localitat”.
També el consistori iniciarà en els pròxims dies la neteja i desbrossament del camí públic que enllaça la urbanització amb l’hospital comarcal, atenent aquesta petició que li van traslladar des de l’associació veïnal de les urbanitzacions.
(GABINET PREMSA. 18.9.2020)