L’Ajuntament de Finestrat inverteix prop de 25.000€ en enllumenat públic en noves zones residencials

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dimarts 3 de desembre, 13:00 hores
03/12/2019
Finestrat es prepara aquest divendres, 6 de desembre, per a celebrar la “DesembreFest” amb la Comissió de Festes
03/12/2019

Des de la Regidoria d’Obres i Projectes de Finestrat informen sobre la pròxima instal·lació d’enllumenat públic en zones d’urbanitzacions amb la inversió de 25.000€. Els treballs ja estan en marxa i la previsió és que acaben al llarg del mes de desembre.

En paraules de l’edil d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, “el creixement urbanístic experimentat en els últims anys a Finestrat i el desenvolupament de noves zones residencials ha motivat la inversió de 24.600€ en la instal·lació d’enllumenat públic on, fins ara, no hi havia edificacions. Aquesta dotació incorpora, a més, nova tecnologia que ens permetrà detectar de manera automàtica quan es produeix una avaria en els fanals. Així serem més eficaços en la seua reparació”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR ACÍ

En concret, amb aquesta inversió s’habilitarà 3.000 metres de línia elèctrica per a enllumenat públic en noves zones residencials pròximes a l’Avinguda Amèrica com són el carrer Puerto Rico, Equador, Brasil i Jamaica; també en la zona de Sierra Cortina, els carrers Lisboa i Brussel·les, així com en la partida Carquendo. “El procediment no implica només la instal·lació de l’enllumenat. Prèviament hem d’executar els treballs de neteja de les canalitzacions, retirar arena, reposar cables i activar tota la nova instal·lació”, va indicar l’edil qui també va anunciar que fa escassos mesos es va activar l’enllumenat públic en noves àrees residencials com el carrer Cuba i Veneçuela, pròximes a la urbanització Terra Marina.

GABINET DE PREMSA: 2-12-2019