L’Ajuntament de Finestrat i l’AMPA del CEIP “Puig Campana” renoven el seu compromís de col·laboració

Nova acció solidària de l’Associació Britànica “CHUMS”
07/01/2021
Presa de possessió de la nova agent de la Policia Local de Finestrat
07/01/2021

Col·laboració, suport i compromís. Amb aquestes premisses, l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, i David Castillo Nevado, president de l’AMPA del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Puig Campana” de Finestrat han renovat i signat el conveni de col·laboració 2020. Amb aquest conveni l’Ajuntament es compromet a realitzar una aportació de 2.000€ per a fer front a qualsevol de les activitats culturals, educatives i lúdiques que promou l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes en aquest centre educatiu. A la signatura del conveni també va assistir la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “un any més, i aquest especialment, continuarem col·laborant amb l’AMPA del CEIP “Puig Campana” per a ajudar-los en les despeses que es deriven d’organitzar qualsevol activitat que creguen convenient i que puga realitzar-se. També els he traslladat que si, per les circumstàncies tan especials que estem vivint, necessiten de qualsevol col·laboració extraordinària d’aquest Ajuntament que no dubten a traslladar-nos-la i que ens podrem a la seua disposició per a tot allò que els nostres alumnes d’infantil i primària necessiten”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE JUANFRA PÉREZ ACÍ

L’edil d’educació, Maria Dolores Viudes, per part seua, va agrair “la labor dels mares i pares que s’impliquen i es posen al capdavant de les AMPAS, un treball que requereix temps, dedicació i voluntat”