L’Ajuntament de Finestrat habilita un tercer accés a la seua platja de la Cala

L’Ajuntament de Finestrat rep un centenar de sol·licituds de subvenció per a autònoms i microempreses
03/07/2020
El Museu de Finestrat acull fins al pròxim 18 de setembre l’exposició LUGARES de la Fundació Frax
07/07/2020

DES DE HUI TAMBÉ ES PERMET L’ENTRADA A LA PLATJA AMB INFLABLES
Des de l’Ajuntament han habilitat un nou accés a la Cala de Finestrat, el 3r des que el consistori va obrir la platja el passat 15 de juny. El regidor titular de l’àrea, David Alarcón, al costat dels tècnics municipals, va estar hui en aquesta obertura i va explicar que “amb aquesta mesura cobrim les 3 àrees de la nostra platja, la zona central i cada extrem. D’aquesta manera i coincidint amb l’arribada de turistes en aquestes dates evitem aglomeracions i continuem complint les mesures de seguretat Anti COVID-19 que ens marca el Pla de Contingència”. Una altra novetat és que des de hui, dilluns 6 de juliol, està permés accedir a la platja amb inflables com a matalassets.
En aquesta visita l’edil va recordar les principals pautes d’accés a la platja com l’aforament màxim de 1.000 persones, l’entrada restringida pels accessos habilitats, no deixar cadires, gandules o ombrel·les sense romandre a la platja i l’horari de 9.00 a 21.00 hores, entre altres que es poden consultar en els panells informatius i a l’equip d’informadors de platja.
“En definitiva, va concloure el regidor de Platja, David Alarcón, “continuem adaptant la nostra Cala al Pla de Contingència per a evitar rebrots del virus i, amb totes aquestes mesures de seguretat, facilitar el gaudi de veïns i turistes dins de la temporada turística tan atípica que ens ha tocat viure enguany”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Per a orientar als banyistes sobre les mesures de seguretat del Pla de Contingència el consistori compta amb un equip de més de 15 informadors de platja, a més de panells informatius on es poden consultar totes les normes en castellà, valencià i anglés.

Bandera blava, Platja accessible, xarxa WiFinestrat i Tourist Info oberta

La Cala de Finestrat està reconeguda en aquest any 2020 amb la Bandera Blava per la qualitat de l’aigua, l’arena i l’excel·lència dels seus serveis. En matèria de serveis la platja compta amb àrea accessible per a persones amb mobilitat reduïda que disposen d’assistència per a accedir a la mar sol·licitant cita prèvia en el lloc de socorrisme. I en matèria de tecnologia la Cala de Finestrat disposa de Xarxa Wifi gratuïta des de març de 2018 quan es va convertir en la 1a platja de la Marina Baixa a oferir aquesta tecnologia de manera gratuïta. A més, els bancs del passeig també tenen connexions USB per a facilitar la càrrega dels dispositius mòbils. A més, el punt d’Informació de Turisme està obert per a donar servei des del mateix passeig de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 14.30 hores.