L’Ajuntament de Finestrat ha creat en l’últim any més de 60 llocs de treball

Sessió plenària extraordinària i urgent: dilluns 2 d’agost, 9.15h. Ajuntament de Finestrat
02/08/2021
Finestrat celebra una setmana d’actes amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT
03/08/2021

Des que va començar la pandèmia l’Ajuntament de Finestrat ha creat més de 60 llocs de treball a través de subvencions i programes públics i també amb els seus propis recursos. Precisament hui l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va donar la benvinguda a dos veïns que s’incorporen a les brigades de neteja viària amb un contracte de jornada completa durant els pròxims 7 mesos mitjançant el programa “AVALEM EXPERIÈNCIA EMCORP” per a persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat. En la benvinguda també va ser present el regidor de Personal, Víctor Darío Llinares i l’edil de Neteja i Manteniment, Tomás Sellés.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “hui 2 d’agost comencen a treballar dues persones més en les brigades de serveis tècnics, la qual cosa és fonamental com a reforç de la neteja, especialment a l’estiu que creix tant la població. Es tracta de dues persones majors de 30 anys i en situació de desocupació que hem incorporat a través del EMCORP. Amb ells en l’últim any hem aconseguit que més de 60 persones hagen tornat al mercat laboral. D’una banda, a través de subvencions d’altres administracions, però també pels nostres propis mitjans, reforçant àrees com la vigilància a la platja en aquests últims estius marcats per la pandèmia. En total, més de 60 persones. En alguns casos, majors de 50 anys, en altres menors de 25, els dos trams d’edat que ho tenen més difícil ara per a trobar un treball”. L’alcalde va fer un balanç positiu d’aquesta gestió i va felicitar el departament d’Ocupació i Desenvolupament Local per “la tramitació de tots aquests procediments que fan possible que seguim avant amb la millor prestació social que hi ha, una ocupació”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Entre els llocs que s’han generat en l’últim any des de l’Ajuntament de Finestrat està de controladors de platja, conserges, peons de neteja viària, periodista per a l’àrea de Comunicació i també la contractació de 14 persones en el programa ET FORMEM per a l’especialitat formativa d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. “En total, estem parlant de més de mig milió€ destinats a la millor prestació social que és la generació de treball entre la població de Finestrat”.

(GABINET PREMSA. 2.8.2021)

Les contractacions dels dos operaris per a neteja viària que comencen hui, 2 d’agost, ascendeixen a 31.898,13€ sufragats des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Són subvencions destinades a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys en col·laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana dins del Programa AVALEM EXPERIÈNCIA-EMCORP 2021.