L’Ajuntament de Finestrat gratifica als empleats de Serveis tècnics que van treballar de manera extraordinària durant el primer estat d’alarma

Dia de Tots Sants a Finestrat
02/11/2020
El Museu de Finestrat acollirà l’exposició del 50é aniversari de la refundació del Centre Musical Puig Campana
04/11/2020

Des de l’Ajuntament de Finestrat han abonat prop de 6.000€ en concepte de gratificació econòmica als treballadors de Serveis Tècnics municipals que van fer tasques extraordinàries de neteja i desinfecció durant el període de confinament en els mesos de març, abril i maig. En total, 36 empleats han rebut amb la nòmina d’octubre aquesta gratificació que arriba fins als 220€ en funció dels dies treballats durant l’estat d’alarma.
Segons va informar l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “en plena segona ona del COVID-19 no se’ns oblida el treball que van realitzar molts empleats d’aquest Ajuntament en la primera ona quan vam tindre un confinament domiciliari molt estricte en el qual pràcticament ningú podia eixir de les seues cases. En canvi, molts operaris d’aquesta administració, sobretot de Serveis Tècnics, van treballar en aqueixes dates tan complicades i van realitzar una labor fonamental per a protegir la salut de tots perquè es van dedicar especialment a desinfectar aquelles zones de més contacte o trànsit com els accessos a les superfícies comercials, els punts nets de reciclatge o els panells de bústies”. Per aquesta raó, dins d’un mecanisme legal dins del pressupost municipal s’ha establit una gratificació per a tots aqueixos operaris “perquè considere de justícia reconéixer de manera extraordinària a tots aquests operaris per la disponibilitat i la labor que van realitzar durant el primer estat d’alarma”.

GABINET DE PREMSA (3.11.2020)