L’Ajuntament de Finestrat crearà 4 llocs de treball per a menors de 30 anys amb fons europeus

Convocatòria minut de silenci última víctima violència gènere: demà, 23 de juliol, 12:00 hores, Plaça La Torreta
25/07/2019
Finestrat condemna l’últim crim de violència de gènere amb un minut de silenci
25/07/2019

SERAN 3 PEONS DE SERVEIS TÈCNICS, 1 ADMINISTRATIU I ELS CONTRACTES DURARAN 12 MESOS

L’Ajuntament de Finestrat crearà 4 llocs de treball per a menors de 30 anys amb fons europeus a través dels programes EMCUJU i EMPUJU de la Generalitat. Per a fer efectives aquestes contractacions, el consistori ha resultat beneficiari d’una subvenció de 33.736€ del programa EMPUJU que anirà destinada a la contractació de 3 peons per al departament municipal de Serveis Tècnics a jornada completa. D’altra banda, el consistori ha rebut el 100% de la subvenció sol·licitada per al programa d’ocupació qualificat denominat EMCUJU. En aquest cas, els fons ascendeixen a 12.800€ i aniran destinats a contractar una persona, també menor de 30 anys, que exercirà funcions com a administratiu en la casa consistorial. Els 4 contractes tindran una duració de 12 mesos.

L’alcalde i titular de l’àrea d’Ocupació, Juan Francisco Pérez, va explicar que “hem sigut beneficiaris d’una subvenció que hem sol·licitat des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local per a fomentar la creació de més oportunitats de treball entre la població jove. La subvenció ascendeix a més de 46.000€ entre els 2 programes, EMCUJU i EMPUJU i la destinarem a contractar 3 peons de Serveis Tècnics, un departament on necessiten reforç de personal. I també un administratiu en l’Ajuntament”.

Requisits
Una vegada concedides aquestes subvencions s’obri un període de 3 mesos per a incorporar els beneficiaris d’aquests programes. Els candidats, en tot cas, hauran de reunir requisits com ser menor de 30 anys, en desocupació, estar inscrit en el SERVEF i també en el Sistema de Garantia Juvenil. “Si no estan inscrits en aquests sistemes, no podran optar a aquestes possibilitats de treball en l’Administració pública”, va afegir l’alcalde qui també va posar en valor la importància d’aquestes subvencions “perquè ens permet crear ocupació entre els jóvens i, al mateix temps ser més eficients en la prestació dels nostres serveis perquè podem cobrir necessitats de personal”, va concloure l’alcalde.

(GABINET DE PREMSA: 22.07.19)