L’Ajuntament de Finestrat crearà 4 llocs de treball amb fons europeus

Demà finalitza el termini per a apuntar-se al “Dinar del Nou d’Octubre” que organitza la Llampuga Comissió de Festes 2022
05/10/2021
L’Ajuntament aportarà 12.000€ per a continuar donant suport a la promoció de l’esport des del Club Voleibol Finestrat
06/10/2021

L’Ajuntament de Finestrat crearà 4 llocs de treball amb fons europeus a través dels programes EMPUJU i ECOVID de la Generalitat. Per a fer efectives aquestes contractacions, el consistori ha resultat beneficiari d’una subvenció de 57.008 euros del programa EMPUJU 2021 que anirà destinada a la contractació de 2 persones, menors de 30 anys, a jornada completa.

D’altra banda, el consistori ha rebut igualment una subvenció sol·licitada per al programa d’ocupació denominada ECOVID. En aquest cas, els fons ascendeixen a 55.146 euros i aniran destinats a contractar altres dues persones, d’igual o més de 30 anys.

Els 4 contractes tindran una duració de 12 mesos. Aquestes persones exerciren labors en diferents dependències municipals.

Una vegada concedides aquestes subvencions s’obri un període de 2 mesos per a incorporar als beneficiaris d’aquests programes. Els candidats, en tot cas, hauran de reunir requisits com complir amb les edats exigides i estar inscrit en l’Espai LABORA de la Generalitat Valenciana que posteriorment elaborarà un sondeig per a determinar els perfils i candidats que poden optar a aquests llocs de treball. El número de contacte de LABORA per a més informació és 96 5850188 o bé a través d’Internet.