L’Ajuntament de Finestrat contracta a tres joves menors de 30 anys

Sisena victòria consecutiva de les Sènior del Vòlei Finestrat i victòria dels equips aleví i juvenil de futbol
19/11/2021
Les muses per l’art prenen el Museu de Finestrat
19/11/2021

REFORÇARAN HISENDA I L’EXTENSIÓ ADMINISTRATIVA DE LA CALA QUE PRESTA SERVEI AlS SEUS VEÏNS I AlS DE LES URBANITZACIONS

Joves, preparats i des de hui amb treball. L’Ajuntament de Finestrat incorpora a 3 joves del municipi per a treballar en les seues dependències. Ho faran en tasques administratives: 2 en els registres generals de la Cala i el centre històric i el tercer en la regidoria d’Hisenda.

Aquest matí han signat el contracte en presència de l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, i el regidor de Recursos Humans, José Vicente Lloret.

El primer edil, Juanfran Pérez Llorca, ha destacat el fet de “incorporar a tres joves preparats que s’insereixen en el mercat laboral, alguns per primera vegada, i que ens ajudaran a prestar un servei més directe i eficaç, com s’està fent en els últims anys a l’Ajuntament de Finestrat”

Amb aquestes incorporacions, segons ha recalcat l’alcalde, “aconseguim també reforçar unes dependències administratives amb un gran volum de treball. En el cas de l’Extensió Administrativa de la Cala, una extensió que acabem d’ampliar i modernitzar, volem continuar reforçant-la amb més personal, amb més serveis de cara a tots els veïns de la Cala i de totes les urbanitzacions”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Els tres formen part del programa EMPUJU 2021 en el marc del programa operatiu dels fons socials europeus 2020-202, amb un fons de 57.000 euros, per a demandants d’ocupació en LABORA menors de 30 anys.