L’Ajuntament de Finestrat compta amb un nou vehicle que donarà cobertura al departament de Benestar Social

Segueixen les “Sensacions d’estiu” a Finestrat amb el teatre infantil “Astronauta Llunàtic”
05/08/2019
Benestar Social obri el termini per a inscriure’s al tradicional “Dinar dels Nostres Majors” de les festes patronals
06/08/2019

La Regidoria de Benestar Social compta des de hui amb un nou vehicle que servirà per a prestar servei als usuaris d’aquest departament que necessiten assistència social. Aquest automòbil ha sigut cedit per la Diputació d’Alacant, per això el diputat de Parc Mòbil i Taller, Alejandro Morant, s’ha desplaçat este matí fins a la localitat per a assistir a l’acte d’entrega en el qual també ha estat present l’alcalde del municipi, Juan Francisco Pérez.

Es tracta d’una furgoneta Renault Kangoo que servirà per a desplaçar-se als municipis veïns de Sella, Orxeta i Relleu amb què Finestrat està mancomunats. Segons va explicar el primer edil “vull ressaltar que són tres les assistentes socials que donen cobertura a la Regidoria de Benestar Social, una de les quals està molt pendent d’atendre les necessitats d’aquests municipis, per la qual cosa aquest vehicle ens resulta indispensable per a poder desplaçar-se a aquestes localitats”

L’alcalde va voler agrair a la Diputació d’Alacant “la sensibilitat que aquest organisme sempre té amb Finestrat i l’interés que mostra a atendre les necessitats dels xicotets pobles que ho necessiten”.
GABINET DE PREMSA (05.08.19)