L’Ajuntament de Finestrat amplia la seua col·laboració amb la Comunitat de Regants “Los Molinos”

La Marató de donació de sang i medul·la va aconseguir sumar nous donants a Finestrat
22/10/2019
AVÍS: Tall d’aigua en Av. Marina Baixa de la Cala (dimecres 23)
22/10/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va firmar este matí la modificació del conveni de col·laboració subscrit amb la Comunitat de Regants “Los Molinos” de Finestrat que presideix Vicente Martínez Climent per a ampliar la consignació econòmica dels 55.000€ inicials a 65.000€ per a enguany 2019. En el moment de la firma també va estar el president de la Junta de Govern d’aquesta Comunitat, Vicente Martínez Sellés i el regidor de Patrimoni, José Vicente Lloret.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “este matí hem arribat a un acord amb els regants “Los Molinos” per a millorar l’acord que teníem ja firmat i ampliar l’assignació econòmica en 10.000€, de manera que ascendirà a 65.000€ enguany. Ho hem fet fonamentalment en 2 aspectes: continuar col·laborant amb una de les comunitats més antigues de Finestrat que són els regants i, d’altra banda, perquè intentarem augmentar l’eficiència en l’ús de l’aigua. Per tant, des dels regants destinaran part d’aquesta assignació a treballs de conservació i manteniment per a evitar pèrdues d’aigua”. L’alcalde també va explicar la col·laboració conjunta amb la Comunitat de Regants per a establir reg per goteig en parcel·les d’horta existents en el nucli urbà de Finestrat “evitant així fugues o avaries en les conduccions d’aigua”.

Al terme de la firma l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va avançar el projecte previst, comptant amb el suport de la Diputació d’Alacant “per a arreplegar tota la xarxa de séquies de Finestrat i, a mig-llarg termini, establir el sistema de reg per goteig en tota la zona de regadiu de Finestrat. Tot amb la mirada posada en l’eficiència, el consum sostenible i la regulació de l’ús de l’aigua tant per a regar com per a abastiment del municipi”.
GABINET DE PREMSA (22.10.19)