L’Ajuntament crea un accés directe a “La Cajola” en atenció a l’empresariat de la zona més antiga del Bulevard de Finestrat

Segueixen a bon ritme les obres d’ampliació del cementeri de Finestrat amb una inversió pròxima al mig milió d’euros
28/06/2021
Les Sènior del Club Voleibol Finestrat ascendeixen a 1a divisió nacional
30/06/2021

L’ACTUACIÓ TAMBÉ INCLOU L’ELIMINACIÓ DE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES EN ELS PASSOS PER ALS VIANANTS D’AQUEST TRAM

Des de l’Ajuntament de Finestrat han emprés les obres d’execució del nou accés directe a una de les zones més antigues del Bulevard industrial i comercial de Finestrat, denominada “La Cajola”. Es tracta d’una petició de l’empresariat d’aquesta àrea per a millorar l’accés i també la visibilitat dels vehicles.

“És una obra importantíssima. L’han reivindicada tots els empresaris d’aquest primer polígon de Finestrat”, va assenyalar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca en la seua visita a la Cajola, “perquè tenia poca accessibilitat i poca visibilitat des de la carretera que uneix la Cala amb el centre històric. Hui estem construint un accés directe des d’aquest vial a totes les empreses d’aquesta zona. I aprofitarem els treballs per a salvar les barreres arquitectòniques que presentaven alguns punts de passos per als vianants i voreres en aquest tram del bulevard. Aquesta actuació inclourà repintar la senyalització i embellir les zones de grava on les substituirem per gespa artificial i arbratge”.

L’alcalde també va explicar que l’inici de l’obra s’ha vist condicionat “perquè des de fa molt poc temps l’Ajuntament és titular d’aquest tram de carretera comprés entre la rotonda del vaixell i la rotonda principal de les superfícies comercials, la qual cosa ens permet ara actuar directament per a millorar l’accessibilitat i també les zones de jardineria“.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va estar a peu d’obra al costat de membres del govern local, els tècnics municipals i l’equip de l’empresa que executa l’obra, Zaplana Caselles. El projecte té un pressupost de 48.000€ i s’estima que els treballs estaran finalitzats en els pròxims 15 dies. “Així afrontarem els mesos d’estiu, en els quals més visites registra el nostre Bulevard, amb aquest accés nou i directe a la Cajola completament acabat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

GABINET DE PREMSA (25.6.2021)