L’Ajuntament continua fomentant la creació de llocs de treball amb el Programa EMCORP 2020

Finestrat continua creixent i generant ocupació amb l’obertura de BRICOMART en el seu bulevard comercial
05/11/2020
Quarta victòria consecutiva per a les sènior del Club Voleibol Finestrat
06/11/2020

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueixen fomentat la creació de llocs de treball mitjançant programes públics d’ocupació com l’EMCORP 2020 destinat a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys. En aquesta ocasió, s’ha incorporat al consistori una periodista per un període de 8 mesos durant el qual realitzarà les funcions de comunicació del Pla d’igualtat municipal i també de les mesures adoptades per l’Ajuntament en relació a la COVID-19, entre altres funcions.

En aquest sentit l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va manifestar la importància de continuar creant ocupació “en totes les franges d’edat perquè moltes persones són majors de 30 anys i aturats de llarga duració. I amb aquests programes públics els donem l’oportunitat de reactivar la seua vida laboral, una cosa especialment significativa en el moment tan complicat en el qual ens trobem”.

PROGRAMA ECOVID20

En la mateixa línia en pròximes dates s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament 3 conserges contractats a través del programa ECOVID20 destinat també a crear ocupació entre les persones majors de 30 anys i que han perdut el seu treball a causa de la pandèmia. “El nostre objectiu és pal·liar l’enorme mal que està causant a nivell social aquesta pandèmia”, va indicar l’alcalde i titular de l’àrea d’Ocupació, Juan Francisco Pérez. “Aquests contractes ajudaran els beneficiaris a resistir aquesta situació i s’uneixen a les diferents ajudes socials que estem llançant des de l’Ajuntament de Finestrat per a pal·liar la gran crisi sanitària i econòmica-social que estem vivint”. L’alcalde també va posar en valor la consolidació de la localitat com a motor de creació d’ocupació i oportunitats “amb l’obertura de noves marques comercials com BRICOMART”.

Portal d’ocupació en línia

A més, des del consistori es continuen publicant ofertes d’ocupació de Finestrat i comarca tant en la pàgina web municipal com en les xarxes socials institucionals. “Per això, des d’ací llance un missatge d’ànim i esperança als aturats perquè aquest Ajuntament seguirà avant amb iniciatives per a crear llocs de treball com els programes públics, el foment de l’arribada de noves marques o els cursos de formació i inserció laboral”. Com a exemples es poden citar diverses accions formatives impulsades des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local com el curs de maneig de carretons elevadors, el curs pràctic de formació en l’ofici de carnisseria, les jornades “Benvingut a l’era digital” o la recent formació titulada “Activa’t i troba la teua ocupació” per a ensenyar l’estratègia més apropiada a l’hora de trobar treball.

(GABINET PREMSA. 6.11.2020)