L’Ajuntament continua donant suport a la labor de dinamització de l’Associació Empresarial de Finestrat amb la renovació del conveni de col·laboració

Continua avançant el Pla Jove Finestrat
26/10/2021
L’exposició de l’IVAJ “No em toques el WhatsApp” estarà en el Centre Juvenil Finestrat del 2 al 6 de novembre
27/10/2021

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i el president de l’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI), Iñaki Salazar, van signar el conveni marc que regularà durant l’any vinent la col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat. Amb aquest acord, impulsaran de manera conjunta accions encaminades a promoure i dinamitzar el teixit empresarial del municipi. Per a això, des del consistori realitzaran una aportació econòmica de 5.000€. Al costat de l’alcalde i el president d’ASEFI, en la signatura del conveni va ser present la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer i, de la directiva, Leyre Martínez, Patricia Pardo i Patricia Lizány.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca “seguim amb la nostra política de fer costat a totes les associacions i escoltar la veu dels diversos àmbits que componen la nostra societat. I en aquest cas parlem de les empreses que, per fortuna, des de fa uns anys compten amb una associació que els representa. ASEFI és el portaveu directe del teixit empresarial de Finestrat, des de les petites empreses fins a grans marques. Parlem de més de 60 associats de totes les parts de Finestrat, des de la Cala fins al centre històric i el Bulevard. I estan en moment d’expansió i captació de més socis. Per això, hem vist convenient augmentar el nostre suport fins a 5.000€. És important unir a tots, sobretot al xicotet comerç, que facen “lobby”, i així convertir-se en la principal empresa de Finestrat.”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La col·laboració del consistori també va destinada a la celebració de jornades networking, webinars, la campanya de nadal, actuacions de màrqueting i publicitat en xarxes socials, serveis d’assessorament fiscal i comptable, entre altres. “En matèria social, aquesta mateixa setmana tenim una jornada de la nostra Agència d’Ocupació i la Regidoria d’Igualtat amb Cambra d’Alacant, en la qual també participa ASEFI, per a lluitar contra la discriminació salarial que es puga produir en l’àmbit privat”. Aquest “Desdejuni Igualtat 365” serà aquest dijous, dia 28, al Viver d’Empreses (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial), en horari de 9.30 a 11.30 hores. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar en el següent enllaç: https://bit.ly/desayuno365 Places limitades.

A més, per al 2 de desembre l’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI) també té organitzada una xarrada informativa sobre cooperatives.

GABINET DE PREMSA (26.10.2021)