L’Ajuntament consolida i amplia el camí d’accés a la Partida les Hortetes

L’Alcalde de Finestrat rebutja la pujada del 35% aprovades pels municipis socialistes, de Compromís i la Generalitat per la recollida i tractament de residus
19/09/2022
Finestrat ja té els seus corresponsals juvenils
22/09/2022

El pas del temps i les abundants precipitacions d’aquesta passada primavera va generar una deterioració important en el camí d’accés a la Partida les Hortetes. Això ha motivat la intervenció de l’Ajuntament en un tram del vial que ja de per si mateix és molt estret, la qual cosa impedia també l’accés de vehicles pesants. Són 50 metres de longitud on el consistori està executant una obra per a consolidar i eixamplar el camí, la qual cosa permetrà un pas més ampli i segur a tots els vehicles.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, van visitar la zona on avancen els treballs. Com va explicar l’edil, “estem treballant en un camí d’accés a partides rurals com les Hortetes i l’Almassil. És un camí antic que també es va veure afectat per les pluges de la passada primavera. Ho utilitzen habitualment els residents en aquestes partides i també veïns que tenen ací les seues parcel·les agrícoles. En concret, estem renovant un tram de 50 metres. Per a això, entubarem un tram de sèquia de la Comunitat de Regants i construir un mur de formigó armat. Això ens permetrà eixamplar el camí, la qual cosa implica molt més espai per a circular, amb més tranquil·litat i més seguretat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

Aquesta actuació ha tingut un cost de 28.000€, sufragat íntegrament des de l’Ajuntament. I el termini d’execució és 1 mes.

(GABINET PREMSA.15.9.2022)