L’Ajuntament condiciona el parc infantil de la Plaça de la Unió Europea i instal·la càmeres de vigilància en el recinte

Benestar Social obri el termini per a inscriure’s al tradicional “Dinar dels Nostres Majors” de les festes patronals
06/08/2019
Les obres de canalització de pluvials en la partida Cantereria paren fins al 19 d’agost per a evitar molèsties als veïns
06/08/2019

La Regidoria de Parcs i Jardins ha dut a terme una sèrie d’actuacions per a condicionar el parc infantil situat en la Plaça de la Unió Europea. Així mateix, s’han col·locat càmeres de vigilància en el recinte per a evitar possibles actes vandàlics i vetlar així per la seguretat dels usuaris. L’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez i el regidor de Parcs i Jardins, Tomás Sellés, han visitat aquesta zona infantil per a comprovar de primera mà les obres realitzades. Segons paraules de l’edil, “estem molt satisfets amb les obres realitzades en aquest parc, molt transitat pels xiquets i xiquetes de la localitat especialment en època hivernal. A més de totes les tasques de condicionament s’han instal·lat càmeres de videovigilància per a vetlar per la seguretat dels usuaris i evitar així els actes vandàlics que s’han ocasionat ocasionalment en la contornada “.

Les tasques han consistit en la demolició d’una antiga paret i la construcció d’un nou mur de maçoneria que recobreix i embelleix la façana principal. Per al gaudi dels més xicotets s’ha procedit a la substitució d’engrunsadores i tobogans i s’han canviat els molls que es trobaven deteriorats. A més de les tasques de pintura, s’ha col·locat un nou sòl de goma per a garantir la seguretat dels xicotets.

El pressupost de les obres ha ascendit a un total de 12.000 € que ha sufragat íntegrament el Consistori finestratí.
GABINET DE PREMSA (06.08.19)