L’Ajuntament aportarà 12.000€ per a continuar donant suport a la promoció de l’esport des del Club Voleibol Finestrat

L’Ajuntament de Finestrat crearà 4 llocs de treball amb fons europeus
05/10/2021
Marxa solidària Dia Mundial contra el Càncer de Mama
06/10/2021

EL CLUB, AMB PROP DE 200 ESPORTISTES, ESTRENA PRESIDÈNCIA I ARRANCA AQUEST DIUMENGE LA SEUA PARTICIPACIÓ EN 1a DIVISIÓ NACIONAL

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, va signar aquest matí el conveni de col·laboració amb la presidenta del Club Voleibol Finestrat, Rebeca Fernández, mitjançant el qual se secundarà amb 12.000€ la pràctica d’aquest esport en la localitat. Fins al moment prop de 200 jugadors ja formen part del club, entre els participants de les activitats extraescolars en els dos col·legis de Finestrat i els jugadors que entrenen en el pavelló municipal.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “a pocs dies que arranque la temporada per al Club Voleibol Finestrat hui hem signat el conveni de col·laboració amb la nova directiva que presideix Rebeca Fernández. Fins a la data jugadora del primer equip i que fins i tot va arribar a jugar en la 1a divisió d’honor. Enguany, a més, el conveni incorpora una novetat important i és el compromís del Club per a reservar un 10% de places a xiquets/es de famílies en situació de vulnerabilitat social. Aqueix gest els honra perquè més enllà de l’esport estan contribuint al fet que Finestrat siga cada vegada millor”.

Al final de la signatura del conveni l’alcalde també va avançar la consignació de pressupost per a continuar creant espais esportius en la zona de la Foia “perquè només en voleibol ja tenim 200 xiquets i xiquetes. Per tant, considerem important ampliar aquesta zona i crear 2 o 3 pistes polivalents per a diversificar l’oferta esportiva”.

A l’acte de signatura del conveni també va assistir el regidor d’Esports, David Alarcón, el tècnic municipal, Juanvi Llinares, els membres de la directiva del Club, Cristian Lara i Quico Cano i el president honorífic, Pepe Nimes.

Nova presidència

Des d’aquest estiu el Club estrena presidència amb Rebeca Fernández, jugadora del club durant molts anys que ha viscut 4 ascensos consecutius amb l’equip Sènior. També va disputar la Superliga 1 jugant els 22 partits de titular. Va aconseguir la permanència en aquesta categoria i també proclamar-se en dues ocasions l’MVP de la Jornada, Campiona d’Espanya de Voleibol de platja en la modalitat A3 i Subcampiona de la Copa d’Espanya de Voleibol de platja A2.

La nova vicepresidenta és Penélope Penichet, també jugadora del Club, formada en la pedrera des dels 11 anys. Va ser diverses vegades Subcampiona Autonòmica en pista, aconseguint quedar la 12a d’Espanya en la Súperliga Júnior. També va ser Campiona i Subcampiona de la Comunitat en Voleibol de platja en Voleibol de platja en les categories sub 17 i sub 19; 6a d’Espanya és el seu millor lloc en els diversos Campionats d’Espanya de Voleibol de platja disputats.

Aquesta setmana comença la lliga de 1a divisió nacional per al sènior “MedSurFinestrat” que es mesurarà al CV Sant Joan en el pavelló de Sant Joan. Serà aquest diumenge, dia 10, a les 12.00 hores. “Agrair, en aquest sentit, tot el suport dels patrocinadors i col·laboradors que també fan possible que les sènior puguen disputar aquesta lliga per tot el territori nacional”.

(GABINET PREMSA. 05.10.2021)