L’Agrupació Coral de Finestrat uneix la seua veu al concert solidari “Mil Veus per La Palma”

La Conselleria d’Educació retarda els terminis de construcció de l’IES Finestrat fins a 2027
27/10/2022
Finestrat continua donant suport a la labor d’integració de persones amb discapacitat que porta avant el Centre Doble Amor
28/10/2022

L’Agrupació Coral de Finestrat va participar aquest diumenge en el concert benèfic “Mil veus per La Palma” organitzat des de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) per a recaptar fons destinats a les persones afectades per l’erupció del volcà Cumbre Vieja. Fins a València es van desplaçar més de 20 components de la coral finestratina que dirigeix el mestre José Vicente Algado.

El concert va tindre lloc en la sala d’actes de les Escoles Professionals San José (Jesuïtes de València) amb l’assistència de 17 formacions de tota la Comunitat, a més de les agrupacions infantils i juvenils de l‘Escola Coral de Quart de Poblet.

El colofó a aquest esdeveniment solidari va ser l’emotiva interpretació d’ “Aires canarios”, cançó en la qual van unir les seues veus els més de 500 participants i també el cor Awara de la Palma, que va entrar en directe per videoconferència.

Des de l’organització de l’esdeveniment van informar que la recaptació, més de 10.000€, arribarà a la Palma a través de Creu Roja Espanyola.

(GABINET DE PREMSA (24.10.2022)