L’agenda cultural de març comença aquest divendres amb la inauguració de l’exposició “SE VENDE” al Museu de Finestrat

Tallers
Joventut Finestrat promou tallers participatius per a previndre l’assetjament escolar
01/03/2023
Finestrat posa en marxa el seu hort ecològic amb el lliurament de claus als 14 beneficiaris
07/03/2023

EL DIUMENGE 5 LA CASA DE CULTURA ACOLLIRÀ EL CONCERT DE PIANO A 4 MANS DEL DUO VAN DUÁ

A partir d’aquest divendres, dia 3 de març, s’exposa al Museu de Finestrat la mostra fotogràfica “SE VENDE”, signada per STMZ. L’exposició està composta per mes de 100 fotografies en diverses grandàries i formats, des d’A3 fins a xicotets formats de fotografia analògica passant per una breu mostra de POLAROIDS intervingudes per l’artista.

Segons afirma el mateix autor en relació a aquesta mostra “SE VENDE” és una reflexió sobre el mercantilisme de l’art, de les nostres vides, del patrimoni, de la naturalesa, del costumisme, de la cultura, de la influència de les xarxes socials, dels LIKES. “Quan compartim una foto estem parlant de la nostra vida. Esperem aqueixa resposta social per a alegrar-nos amb els Likes. Esperem un benefici per a nosaltres mateixos venent la nostra vida d’una forma literal”. “El telèfon mòbil s’ha convertit en el rebost on es troben tota l’essència de qui eres: els teus posts, la teua galeria, les teues cerques, la qual cosa t’agrada, com et diverteixes, on vius, si viatges o fas esport, la qual cosa menges…Tot això ho consumeixes i el desfetes al mateix temps”.

La inauguració serà aquest divendres 3, a les 19.00 hores, al Museu de Finestrat i es podrà visitar fins al 28 d’abril. L’horari del Museu serà dimecres a la vesprada, de 16.00 a 20.00 hores; dijous i divendres de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 21.00 hores; dissabte i diumenge, de 10.00 a 14.00 hores. El cap de setmana de març que romandrà tancat és el cap de setmana de l’11 i 12 de març.

Per al diumenge, 5 de març, l’agenda d’esdeveniments seguirà amb un concert de piano a 4 mans del “Duo Van Duá” amb Pamela Pérez i Pedro Mercado. El programa d’aquest concert fa un recorregut pel repertori escrit per a piano a 4 mans del segle XIX amb els romàntics Schubert, Cecile Chaminade i Brahms fins al segle XX amb els compositors espanyols Albéniz, Granados i Manuel de Falla. En tota aquesta música és present la sonoritat apassionada del piano romàntic i la brillantor i elegància del nacionalisme espanyol. La rica paleta tímbrica de l’instrument es mostra a través de les 4 mans dels intèrprets. El concert serà a les 19.00 hores a la Casa de Cultura. Entrada lliure.

(GABINET PREMSA.1.03.2023)