L’adaptació teatral d’El Petit Príncep arriba aquest dissabte al centre històric de Finestrat

Millora i condicionament del Parc Font de Carrè de Finestrat
05/08/2020
Informe analítiques platja Finestrat estat arena i aigua: QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT
06/08/2020

Aquest dissabte, 8 d’agost, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat convoca a la ciutadania al nucli històric per a gaudir de “Las aventuras del joven príncipe” d’Adán Rodríguez. Teatre familiar, per a xicotets i majors, “on descobrirem l’adaptació musical de la famosa novel·la “El Petit Príncep” d’Antoine de Saint-Euxpéry. Un viatge a través de la imaginació, la màgia i la sabedora d’un clàssic de la literatura universal”, va indicar l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

En la línia de #FinestratSegur se celebrarà aquest esdeveniment cultural, tal com se celebren els actes de Cultura en els passats caps de setmana, amb totes les mesures de seguretat, aforament limitat, entrades i eixides separades i desinfecció de mans en accessos.

La cita cultural serà aquest dissabte, 8 d’agost, a partir de les 22.00 hores, en la Plaça de la Unió Europea. L’entrada és lliure i l’adaptació està recomanada per a xiquets/es a partir de 6 anys d’edat. Aquest espectacle compta amb el suport de la Diputació d’Alacant a través del programa ”Subvencions per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2020”.