“L’activitat comercial, l’accés als pàrquings privats i la mobilitat ciutadana estaran plenament garantits”

Comencen a Finestrat les pràctiques del curs d’”Operaciones básicas en cocina”
14/10/2021
La Regidoria d’Igualtat posa en marxa “Gimnàstica per a la Salut” per a Majors en Actiu
15/10/2021

L’ALCALDE DE FINESTRAT EXPLICA LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE L’AVINGUDA BENIDORM ALS COMERCIANTS I RESTAURADORS AFECTATS

Reunió informativa i resolució de dubtes. L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, s’ha reunit amb els comerciants i restauradors de l’Avinguda Benidorm del centre històric del municipi. En ella, els ha traslladat personalment la informació, els detalls i els terminis d’execució de l’obra de major envergadura que s’emprén en aquests últims anys en el centre històric de Finestrat.

El principal objectiu era traslladar als empresaris situats en aquesta zona la garantia que els seus negocis estaran tots els dies en ple funcionament, igual que l’entrada als pàrquings privats o la mobilitat ciutadana, durant l’execució i els termes de les obres.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, va agrair la comprensió i les molèsties que puguen ocasionar aquesta reurbanització.

“Vull ressaltar la comprensió que han mostrat tots davant les mesures que ha adaptat la direcció de l’obra i l’ajuntament per a garantir l’activitat comercial durant tots els dies que duren aquestes obres. Igualment estaran garantits l’accés a pàrquings privats o la mobilitat ciutadana” ha afirmat el primer edil. “També garantirem la recollida de residus, així com el servei d’autobusos” va afegir.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE DE FINESTRAT JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ací

Juanfran Pérez Llorca va insistir davant els comerciants i restauradors de la zona que la prioritat és i serà l’activitat econòmica de la zona. “Garantir tot això igual ens demora una mica més el temps d’execució, però sempre garantirem la total activitat comercial” va assenyalar Juanfran Pérez Llorca.

El tècnic d’Infraestructures de l’Ajuntament de Finestrat, Óscar Llorca, responsable d’aquesta obra, i el cap d’obra de l’empresa adjudicatària Construcciones y Movimientos Ovisa S.L, Emilio Fernández, van explicar amb tot detall cadascuna de les fases de la reurbanització.

FASES D’EXECUCIÓ

Les obres s’han iniciat aquest dilluns al Parc de la Font de Carrè. En aquest primer tram es canalitzaran subterràniament les aigües pluvials fins a l’encreuament amb la CV-758 direcció Sella-Relleu, també conegut com el “encreuament del Pintat”. Els terminis previstos són entre 30 i 40 dies.

El segon tram comprén el carrer Camí de Reis-Glorieta on ja existeixen comerços afectats directament. Els tècnics esperen preveuen que l’execució d’aquest tram estiga molt avançada abans del Nadal.

El tercer tram d’aquesta reurbanització en l’inici de l’Avinguda Benidorm, entre Glorieta i Fonteta, és possiblement el més delicat i on més negocis hi ha situats. Les obres ací començaren abans de Nadal i s’espera que estiguen finalitzades abans de la Setmana Santa del 2022.

L’alcalde de Finestrat va voler remarcar que “en tot moment existeixen factors externs, com poden ser alguns episodis de pluges o possibles problemes en alçar l’actual asfaltat, que poden retardar els terminis d’execució. En aquest sentit l’empresa adjudicatària s’ha compromés a informar personalment cada negoci i a cada moment de les dificultats o problemes que puguen sorgir. Vull agrair per endavant la compressió no sols dels empresaris sinó de tots els veïns de Finestrat davant unes obres necessàries per a canalitzar les aigües pluvials i que també canviaran i milloraran una de les principals artèries del nostre poble.”

La 4 fase Fonteta-Raval es preveu que siga la més senzilla i que les màquines estiguen treballant en la zona després de Setmana Santa.

En tot moment estaran habilitats dos pàrquings en el centre històric, carrer de Sant Vicent, i en l’entrada per la carretera CV-758 adreça Sella-Relleu

La finalització de tota la reurbanització està prevista per a juny del 2022. Una obra amb una extensió de 600 metres i un pressupost de 1,3 milions, dels quals la Diputació d’Alacant aporta 900.000€.