La XXII Trobada de la Cançó a la Mar inaugura aquest dissabte la programació “Sensacions d’Estiu” de Finestrat

Jornada de conscienciació mediambiental a la Font del Molí de Finestrat
19/07/2019
Arriba a la Biblioteca municipal la novel·la “Un reloj en la hora de la historia” sobre les vivències d’un finestratí a la guerra de Filipines
25/07/2019

La XXII Trobada de la Cançó a la Mar inaugura aquest dissabte, 13 de juliol, l’agenda d’esdeveniments que ha organitzat la Regidoria de Cultura amb el títol “Sensacions d’Estiu” per a invitar a gaudir del temps d’oci a Finestrat.

Aquest esdeveniment és una trobada de corals que es ve celebrant des de fa 22 anys a la Cala en honor a la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners. En aquesta ocasió actuaran, a partir de les 22:00 hores, en la plaça de l’antic Ánfora, la Unió Musical de la Nucia, la Coral Amics Cantors d’Elx, el Cor d’Adults de l’Escola Europea d’Alacant i, com a amfitriona, l’Agrupació Coral de Finestrat. La música continuarà el diumenge, dia 14, també a la Cala amb el concert que oferirà la Unió Musical de Polop a partir de les 22:00 hores, a la plaça de l’antic Ánfora.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “aquest dissabte donem el tret d’eixida a la programació estival que hem organitzat perquè veïns i turistes gaudisquen de l’estiu en la nostra localitat. Tindrem esdeveniments musicals com la Trobada de la Cançó de la Mar i el concert de la Unió Musical de Polop del diumenge; també actuarà aquest estiu la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí, les bandes juvenils de Finestrat i de Polop, el Jazz en l’Ermita i el concert de clausura amb el Centre Musical Puig Campana i l’Agrupació Coral de Finestrat. A més, hi haurà teatre tant a la Cala com en el nucli històric, en clau infantil, per a tots els públics i sainets en valencià. En definitiva, es tracta d’oferir un programa d’actes variat, pensant en tots els públics i que comprendrà des d’aquest dissabte, 13 de juliol, fins a finals d’agost, quan se celebren les festes patronals de Finestrat en honor a Sant Bertomeu i el Santíssim Crist del Remei (del 22 al 25 d’agost).”

Destacar, al seu torn, que tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu se celebren activitats infantils gratuïtes en la platja de la Cala per a xiquets/es des de 3 anys fins a 12. I les sessions de zumba que s’impartiran de manera gratuïta tots els dimecres, de 10:30 a 11:30 hores, en col·laboració amb Fitness Corpore Sports Clubs.

A més d’aquesta programació cal recordar que durant el mes de juliol se celebren diverses activitats amb més de 200 participants. Es tracta de l’Escola Municipal d’Estiu, el “Campus d’Art d’Estiu”, els cursos municipals de natació, els cursos d’aquagym, l’escola de Vòlei platja a la Cala de Finestrat i el Campus Teatre i Esport del Club Taekwondo Finestrat.

(GABINET DE PREMSA: 11.07.19)