La Reurbanització de l’Avinguda Mimoses i Carrer Sàlvia de La Cala de Finestrat ja és una realitat

Aquest dissabte 9 de setembre arriba la Màgia a Finestrat amb “Aparecium Magic Tour”
06/09/2023
El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix doble medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior 2023
12/09/2023

Finestrat. Nueva calle Las Mimosas

Era una de les obres més necessàries i demandades a La Cala de Finestrat: reurbanitzar i modernitzar una de les zones residencials més antigues de la platja, l’avinguda Mimoses i el Carrer Sàlvia. Hui aqueix espai ja és una realitat. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de l’edil d’Obres, Guillermo Lloret, l’Enginyer municipal d’Obres, Óscar Llorca i representants de l’empresa constructora de l’obra, Becsa, va visitar hui aquesta obra amb motiu de la seua finalització.

“Complim un dels nostres compromisos amb una de les urbanitzacions més antigues de Finestrat, Mimoses i Sàlvia que data dels 70″, va explicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Hem culminat la reurbanització amb més de 600.000€ aportats des de l’Ajuntament, comptant amb el suport de Diputació. És una obra de gran envergadura tant del que es veu en matèria d’estètica i accessibilitat amb voreres àmplies, enllumenat, vegetació i també tot el que no es veu en matèria de xarxa d’aigua, sanejament, canalitzacions per a evitar fugides”. “Era just que els veïns d’aquesta àrea residencial tingueren uns vials com es mereixen i en un punt turístic com és La Cala de Finestrat”, va concloure.

Durant els últims sis mesos s’han renovat totes les xarxes d’aigua i sanejament, s’han canalitzat les xarxes pluvials. S’ha substituït tot l’enllumenat públic amb una aposta decidida per la tecnologia led i l’eficiència energètica. També s’ha renovat tota la pavimentació de voreres i carrers. Igualment s’ha ampliat la zona d’esplai i de trànsit per als vianants, amb voreres més àmplies, més transitables i totalment accessibles. Amb tot això, es tracta de millorar la xarxa de serveis, l’estètica i la modernització d’aquestes dues vies. També s’han disposat cambres de control de trànsit per a regular la circulació en una avinguda, Mimoses, sense eixida i un carrer, Sàlvia, que va canviar d’adreça en atenció a les peticions veïnals.

Les obres, la recepció de les quals s’ha executat hui, tenien un pressupost de quasi 700.000€ dels quals 200.000€ van ser aportats per la Diputació d’Alacant.

(GABINET PREMSA.7.9.2023)