La Regidoria d’Igualtat posa en marxa “Gimnàstica per a la Salut” per a Majors en Actiu

“L’activitat comercial, l’accés als pàrquings privats i la mobilitat ciutadana estaran plenament garantits”
14/10/2021
Les Sènior de Finestrat debuten amb victòria en el seu primer partit de lliga en 1a divisió nacional
15/10/2021

L’ACTIVITAT ÉS GRATUÏTA I SE CELEBRARÀ A PARTIR DE NOVEMBRE A LA SALA JOVE

A partir del mes de novembre i en el marc dels actes pel 25N hi ha una nova activitat programada des de la Regidoria d’Igualtat amb el suport de la Regidoria d’Esports. Es tracta de “gimnàstica per a la salut”, pensada per a “majors en actiu” amb l’objectiu de treballar la mobilitat en general, millorar la recol·locació postural i mantindre la forma per a cuidar la salut i previndre problemes ossis o musculars associats al sedentarisme i l’edat.

Aquesta activitat és gratuïta i començarà el 2 de novembre. Serà els dimarts i els dijous, en horari d’11.30 a 12.30 hores a la Sala Jove (Plaça de la Unió Europea).

Les persones interessades es poden apuntar ja telefonant a l’Ajuntament: 96 587 81 00 (persona de contacte: Myriam Lloret).

L’edil d’Igualtat i de Tercera Edat, María Llorca, va explicar que “amb aquesta activitat volem cobrir una petició que ens van llançar les nostres persones majors. Així que recollim el guant i amb la col·laboració dels monitors municipals d’Esports impartirem aquestes classes gratuïtes per a cuidar la salut des de l’exercici físic i les rutines saludables. Per descomptat, des d’aquesta Regidoria i també des d’Esports convidem a tots, homes i dones, a participar en aquestes classes en les quals també fomentem les relacions socials i compartim una estona divertida”.

Aquesta iniciativa de “Gimnàstica per a la Salut” forma part del Projecte per la Igualtat de Gènere que porta avant l’Ajuntament de Finestrat des del seu departament d’Igualtat.

GABINET DE PREMSA (14.10.2021)