La Regidoria d’Igualtat de Finestrat organitza un taller per a ajudar a reduir la bretxa digital i traure-li major partit al mòbil

Aquest dissabte 19 viu la PRIMAVERA FEST a Finestrat
15/03/2022
La Regidoria de Joventut organitza un curs de primers auxilis
17/03/2022

Traure partit al nostre telèfon mòbil, com fer i compartir fotografies, com gestionar la nostra agenda de contactes, com enviar missatges de Whatsapps. Aquests són alguns dels continguts que abordaran les persones que assistisquen als tallers de Bretxa digital que ha organitzat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat.

En paraules de la regidora titular de l’àrea, María Llorca, “volem ajudar les persones més majors a reduir la bretxa digital que s’ha marcat respecte a les generacions més joves que manegen amb tanta soltesa les noves tecnologies. Per això, llancem aquests tallers en els quals aprendrem tots junts a utilitzar el nostre telèfon mòbil en qüestions quotidianes tan bàsiques com guardar un contacte nou en l’agenda, canviar el timbre de trucada del mòbil, desbloquejar la pantalla, compartir un missatge de WhatsApp amb diverses persones, enviar una fotografia o un vídeo… També ens ensenyaran a utilitzar el correu electrònic, instal·lar-nos aplicacions que ens poden ser d’utilitat com les bancàries. En definitiva, posar-nos al dia en les noves tecnologies i traure un major partit als nostres mòbils”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, MARIA LLORCA LLINARES

El taller està compost per 10 sessions. I hi haurà 3 edicions del mateix taller, dos en el centre històric i una a la Cala, per a facilitar la participació del públic d’aquestes zones de la localitat. Les places per taller estan limitades a 10 persones (per rigorós ordre d’inscripció per registre d’entrada i també a la Cala, Centre Social).

Quant a les dates i horaris són els següents:

Taller 1. Dilluns pel matí, d’11.00 a 12.30h. Centre Juvenil Finestrat

Abril: 11 i 25.

Maig: tots els dilluns

Juny: 6, 13 i 20

Taller 2. Dimarts per la vesprada, de 17.30 a 19.00h. Centre Social Cala

Abril: 12, 19 i 26.

Maig: tots els dimarts.

Juny: 7 i 14.

Taller 3. Divendres per la vesprada, de 17.30 a 19.00h. Centre Juvenil Finestrat

Abril: 8, 22 i 29 d’abril

Maig: tots els divendres.

Juny: 3, 10 i 17.

(GABINET DE PREMSA (15.3.2022)