La Regidoria d’Educació posa en marxa un servei d’ajuda en línia a l’alumnat de les classes municipals de reforç escolar i anglés

Serveis socials de Finestrat continua atenent els col·lectius més vulnerables
14/04/2020
INFORMACIÓ IMPORTANT LABORA (SERVEF)
14/04/2020

Des de la Regidoria d’Educació s’ha posat en marxa un servei de suport a les famílies de l’alumnat que assisteix periòdicament a les classes municipals de reforç escolar. Amb l’objectiu que puguen continuar estudiant i repassant les seues assignatures el tècnic d’Educació, Ángel Lloret, a través de grups de whatsapp, atén i respon als dubtes de l’alumnat mitjançant àudios i vídeos explicatius. Segons va informar l’edil de l’àrea, Mª Dolores Viudes, “amb aquestes classes online pretenem continuar mantenint el contacte entre els alumnes i el professor i continuar reforçant les matèries que treballaven fins hui”.

De la mateixa manera s’està actuant amb l’alumnat de les classes municipals d’anglés per a adults. A través del mateix sistema en línia, la professora està enviant als seus alumnes exercicis i resol dubtes per a continuar, en la mesura que siga possible, amb l’òptim funcionament de les classes.

(GABINET DE PREMSA.25.3.2020)