La Regidoria de Turisme llança una campanya de promoció turística amb l’eslògan “Aquest estiu gaudiràs de Finestrat Segur”

La campanya solidària “Un quilo contra el COVID-19” arriba a Finestrat
16/06/2020
Finestrat reforça la neteja viària en les zones en obres i activa el dispositiu d’estiu en horari de vesprades
18/06/2020

Des de la Regidoria de Turisme han llançat una campanya de promoció turística amb el lema #FinestratSeguro amb l’objectiu de potenciar la localitat com a destinació de vacances per a aquest estiu. Aquesta campanya donarà a conéixer les múltiples possibilitats de la localitat per a gaudir d’uns dies de tranquil·litat en un entorn segur i amb escenaris tan diversos com la platja de la Cala de Finestrat, l’emblemàtica muntanya del Puig Campana, l’encant del centre històric tradicional o el bulevard comercial.

En paraules de l’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, “amb l’eslògan “Aquest estiu gaudiràs de Finestrat Segur” volem secundar des de l’Ajuntament al sector turístic especialment afectat per la crisi de la COVID-19 perquè han perdut diversos períodes de gran afluència turística com és la Setmana Santa, el Pont de Maig o el mes de juny”. La campanya posa l’èmfasi en valors com la cura del medi ambient, l’aposta per la sostenibilitat “i la seguretat que donem als nostres turistes en visitar una destinació que no està massificat”. La promoció té com a destinataris a turistes de la nostra pròpia comunitat “perquè s’acosten a conéixer Finestrat. I també volem arribar a turistes d’altres comunitats de l’interior d’Espanya perquè ens tinguen en compte a l’hora de dissenyar el seu pla de vacances per a aquest estiu”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ

En les imatges triades els potencials visitants podran veure diferents perfils com una parella fent una passejada amb bici per l’entorn natural del municipi o una família fent la ruta “Descobreix Finestrat”, plena de divertides endevinalles, al mateix temps que passegen per llocs tan bonics com es Castell o la Plaça La Torreta en el centre històric tradicional. També se’ls podrà veure en el nou passeig de la Cala on el turisme i la tecnologia van de la mà amb exemples com la xarxa WiFinestrat a la platja i les connexions USB dels bancs per a carregar els dispositius mòbils. No faltarà l’exquisida gastronomia de la localitat, la visita al major bulevard comercial de tota la comarca i les innovadores instal·lacions que han obert en els últims temps a Finestrat com el complex turístic i esportiu BTT per a fomentar el turisme de muntanya o el camp “Puig Campana Golf”.

La campanya ja ha començat amb tascons en emissores de ràdio i continuarà en xarxes socials, insercions en premsa i espots de televisió ampliant l’àmbit geogràfic dins de la Comunitat Valenciana i també a altres comunitats coincidint amb l’evolució de les fases en el procés de desescalada que permeten la mobilitat entre regions. “Amb tot això fem que Finestrat siga un de les destinacions més atractives aquest estiu, va concloure l’alcalde, al que afegim les mesures que hem adoptat per a garantir la seguretat de totes les persones que ens visiten i també dels qui viuen ací”.

#FinestratSeguro

#EnFinestratLoTienesTodo

(GABINET PREMSA.16.6.2020)