La Regidoria de Joventut posa a la disposició dels estudiants la Sala d’Estudi per a preparar exàmens finals

La Biblioteca “Els nostres mestres” de Finestrat reobri les seues portes amb servei de préstec, devolució i consulta de llibres en sala
04/06/2020
Finestrat acull demà les proves del Pla d’Especialització de taekwondo de Xest
05/06/2020

Des de dilluns passat 1 de juny i amb l’evolució a la Fase 2 del procés de desescalada la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat ha posat la Sala d’Estudi del Centre Juvenil a la disposició dels joves estudiants que preparen els seus exàmens finals. Aquesta obertura s’ha realitzat conforme estableixen les autoritats sanitàries com el límit d’aforament al 50%, mantindre les distàncies de seguretat, l’ús obligat de màscares, els cartells informatius amb les normes i la neteja i desinfecció obligada de cada lloc abans i després del seu ús, entre altres mesures. Quant a l’horari habilitat és de dilluns a divendres, als matins, des de les 8.30 fins a les 13.30 hores i a les vesprades, entre les 16.00 i les 21.00 hores. Cal recordar que el Centre Juvenil disposa de xarxa wifi gratuïta per a l’accés dels estudiants a Internet des dels seus dispositius.
En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “ens trobem en un mes decisiu per a molts joves perquè s’enfronten als exàmens de fi de cicle com a Secundària, Batxiller i a les PAU, Proves d’Accés a la Universitat que se celebren els dies 7, 8 i 9 de juliol i també fi de curs per a estudiants universitaris. Per tant, hem considerat obrir la Sala d’Estudi per a facilitar-los la preparació d’aquestes proves tan importants per a la seua formació acadèmica.”
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT ACÍ

Per a aquesta obertura es va retirar la paret mòbil que separa la Sala d’Estudi de l’aula annexa, ampliant així l’espai i, amb això, el núm. de places. D’aquesta manera queden 12 llocs d’estudi, separats per una distància mínima de seguretat de 2 metres. També s’ha establit un horari de neteja i desinfecció de la instal·lació, abans i després del seu ús.

“En aquesta volta a la nova normalitat, va afegir l’edil, “esperem que els estudiants puguen fer ús d’aquesta instal·lació, completament pensada per a ells. Així que els animem que l’aprofiten amb totes les mesures sanitàries i de seguretat que marca aquest moment”, va concloure la regidora de Joventut.