La Regidoria de Joventut organitza una “Escape Room” per al diumenge 5 de maig

Asfaltat en el vial d’accés a la Partida El Toll i Font de la Patà
15/04/2019
Actes litúrgics Setmana Santa Finestrat
16/04/2019

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una “Escape Room” per al diumenge 5 de maig que tindrà lloc en el Centre Juvenil. Aquesta activitat molt de moda en els últims temps consisteix a tancar-se en un espai per a intentar eixir en el mínim de temps possible. En el cas de Finestrat hi haurà dues dinàmiques a triar: una “escape room” estarà ambientada en “Sherlock Holmes” de manera que els participants hauran d’ajudar al famós detectiu a esbrinar qui ha assassinat el personatge del pintor i a més, trobar el seu últim quadre. Una altra possibilitat serà el “Laboratori de Void” on es produeix la fuga d’un virus. Els participants hauran de trobar la mostra del virus i també els expedients per a empresonar el Doctor Void.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “després de la last day zombi de l’any passat apostem aquesta primavera per una activitat molt en auge com són l’«escape room», dinàmiques en què un grup de persones es tanquen en un espai i s’enfronten a diversos enigmes i endevinalles fins a superar el repte plantejat. Esperem la participació de molts jóvens, a partir dels 14 anys d’edat, perquè és una activitat molt divertida per a fer en grup en què a més de passar-ho bé posem en valor la importància d’escoltar i treballar en equip”.

La “Escape Room” de Finestrat se celebrarà el diumenge 5 de maig, entre les 16:00 i les 22:00 hores en el Centre Juvenil (Carrer Fonteta, 36). La participació és gratuïta per a totes les persones interessades a partir dels 14 anys d’edat. El que sí fa falta és reservar prèviament per grups, entre 4 o 8 persones, contactant amb la Regidoria de Joventut, en el Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) o telefonant al 606 936 432 (també WhatsApp i Instagram @juventudfinestrat).

(GABINET DE PREMSA: 16.04.19)