La Regidoria de Joventut organitza un curs d’iniciació al Photoshop en el nou Centre Juvenil de Finestrat

Finestrat acoge una nueva jornada de donación de sangre en el Centro Multiusos de la Cala el miércoles 20 de marzo
13/03/2019
El joven atleta de Finestrat, Daniel Morales, se proclama Campeón de España en pista cubierta
14/03/2019

La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs d’iniciació al Photoshop, que tindrà lloc del 2 d’abril al 7 de maig. Aquesta formació tindrà una duració de 20 hores i s’impartirà els dimarts i dijous, de 18:30 a 20:30 hores, en el nou Centre Juvenil de Finestrat ubicat en Carrer Fonteta núm.36. El preu serà de 30€ per a empadronats i de 40€ per a aquells alumnes que no es troben inscrits en el padró municipal. Segons va explicar l’edil de l’àrea, Amelia Mayor “es tracta d’un curs de disseny gràfic on els assistents podran aprendre conceptes bàsics de retoc fotogràfic i edició d’imatges, sens dubte un curs molt interessant en un món on la imatge digital està present en el nostre dia a dia”.

Entre altres aspectes els alumnes adquiriran nous coneixements d’aquest programa informàtic com treballar amb les diferents capes que ofereix el sistema, disseny tipogràfic, espai de treball i paletes, tècniques de dibuix, edició de vídeos o imatges 3D. “Aquest curs es troba dins de la programació anual que des del departament de Joventut s’ha organitzat per a tot l’any. Continuem formant els nostres jóvens en programes informàtics amb cursos com els ja realitzats de disseny gràfic, il·lustració digital, Informàtica i ara iniciació al Photoshop”, va indicar la regidora.

Per a més informació, les persones interessades podran contactar amb el departament de Joventut a través del número de telèfon i whatsapp 606936432 o de l’adreça de correu electrònic joventut@finestrat.org.

GABINET DE PREMSA (12.03.19)