La Regidoria de Joventut organitza un curs de primers auxilis

La Regidoria d’Igualtat de Finestrat organitza un taller per a ajudar a reduir la bretxa digital i traure-li major partit al mòbil
15/03/2022
10 Medalles per al Club Taekwondo Finestrat en el Campionant Autonòmic Cadet de Canals
17/03/2022

En qüestió de segons, la vida d’algú pot estar a les nostres mans. Què fer? Com respondre?

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un curs de Primers Auxilis Bàsics com aprendre a fer una reanimació cardiopulmonar. La formació, homologada per Creu Roja, s’impartirà el dissabte 2 d’abril, en horari de 9.00h a 14.00h al Centre Juvenil (c/Fonteta, 36. centre històric) on ja pots inscriure’t. També per correu electrònic en joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432.

En paraules de la regidora de Joventut i de Sanitat, Nati Algado, “en qualsevol moment pot sorgir una situació en la qual la vida o la integritat física d’una altra persona depenga de tu. Moltes vegades n’hi ha prou amb una acció senzilla, realitzada en l’instant precís i de la manera adequada, per a resoldre-la. Amb aquest curs i de la mà de Creu Roja volem aprendre a actuar en aquestes ocasions, saber com practicar les tècniques essencials de Primers Auxilis, des de la Reanimació Cardio Pulmonar (RCP) fins a com moure correctament a una persona ferida o malalta. Accions que poden ser clau per a salvar la vida”.

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

(GABINET PREMSA.16.3.2022)