La Regidoria de Joventut organitza un curs de monitor de temps lliure per a augmentar les possibilitats laborals dels joves de Finestrat

L’Ajuntament de Finestrat inverteix 80.000€ a continuar modernitzant la seua xarxa de sanejament
21/05/2021
María Vidal, del Club Taekwondo Finestrat, aconsegueix la 5a posició individual en el Campionat d’España Poomsae
25/05/2021

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil per a augmentar les possibilitats dels joves de la localitat d’accedir a una ocupació. Aquesta formació se celebrarà de l’1 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 14.00 hores en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) i el preu és 95€.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “es tracta d’un curs d’inserció laboral molt sol·licitat i que està orientat a formar en l’organització i coordinació d’activitats de temps lliure per a públic infantil i juvenil. Se celebrarà durant tot el mes de juliol, en horari de matins al nostre Centre Juvenil. I, en finalitzar, els participants obtindran una acreditació oficial de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) que els obrirà moltes portes a l’hora de trobar treball dins d’aquest àmbit com pot ser treballar en campaments d’estiu, centres d’oci, menjadors escolars o activitats extraescolars, entre altres eixides laborals.”

El curs està compost per 310 hores, 150 lectives i 160 de pràctiques. Entre els continguts, els assistents aprendran a organitzar activitats d’oci i temps lliure en clau educativa per a públic infantil i juvenil. Per a això, aprendran tècniques i recursos educatius d’animació en temps lliure, incidint en l’educació en valors i també aplicant mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Entre les eixides professionals que es contempla en aqueix àmbit estan els campaments urbans, centres d’oci i activitats per a adults, hotels vacacionals, centres d’oci rural, gimnasos i clubs esportius, tallers d’animació, ludoteques o centres d’ensenyament, activitats extraescolars, associacions de joves, etc. “També els pot servir de base de cara a realitzar el curs superior de Director/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil”, va concloure l’edil.

Informació i Inscripcions

El curs té un cost de 95€ i es podran inscriure els joves a partir de 18 anys d’edat (o que els compleixen enguany). Les dates de celebració són de l’1 al 28 de juliol.

Per a les persones interessades en aquesta formació enfocada a la inserció laboral, poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, situat al carrer Fonteta, 36. També podeu enviar un correu a l’adreça joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @joventutfinestrat.

(GABINET DE PREMSA: 24.5.2020)