La Regidoria de Joventut organitza un Curs de Monitor de Temps Lliure per a augmentar les oportunitats laborals dels jóvens de Finestrat

Demà, dimarts 21, es reprenen les classes en els centres educatius de Finestrat
21/01/2020
Les instal·lacions esportives de La Foia seguiran tancades fins a la fi de la reparació dels danys pel temporal
22/01/2020

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un Curs de Monitor de Temps Lliure per a augmentar les possibilitats dels jóvens de la localitat d’accedir a una ocupació.  En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “es tracta d’un curs d’inserció laboral molt sol·licitat i que està orientat a formar en l’organització i coordinació d’activitats de temps lliure per a públic infantil i juvenil.  Dura 3 mesos, de febrer a maig, se celebrarà tots els dissabtes i, en finalitzar, els participants aconsegueixen una acreditació oficial de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) que els obrirà moltes portes a l’hora d’accedir al mercat laboral dins d’aquest àmbit”.

El curs està compost per 310 hores, 150 lectives i 160 de pràctiques.  Les jornades presencials tindran lloc en el Centre Juvenil Finestrat tots els dissabtes, des del 15 de febrer al 16 de maig, en horari de 9:00 a 20:00 hores.   Entre els continguts, els assistents aprendran a organitzar activitats d’oci i temps lliure en clau educativa per a públic infantil i juvenil. Per a això, aprendran tècniques i recursos d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i també aplicant mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. L’alumnat que curse aquesta formació i supere l’avaluació corresponent rebrà un diploma acreditatiu oficial de l’IVAJ ( Institut Valencià de la Joventut ).

Informació i Inscripcions

El curs té un cost de 170€ i es podran inscriure els jóvens nascuts/des a partir de l’any 2002.  Les dates de celebració són el 15 i 29 de febrer, 7, 14 i 18 de març, 4, 18 i 25 d’abril , 9 i 16 de maig.

Per a les persones interessades en aquesta formació enfocada a la inserció laboral, poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, ubicat en el carrer Fonteta, 36. També poden enviar un correu a joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @juventudfinestrat.

(GABINET DE PREMSA: 21.1.2020)