Aquest dissabte 9 de setembre arriba la Màgia a Finestrat amb “Aparecium Magic Tour”

Finestrat obri termini d’inscripció per als cursos de reforç escolar, valencià, anglés i espanyol per a residents d’altres nacionalitats
05/09/2023
La Reurbanització de l’Avinguda Mimoses i Carrer Sàlvia de La Cala de Finestrat ja és una realitat
07/09/2023

LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA AQUEST DIA COMPLET D’ACTIVITATS, EXPOSICIÓ, TALLERS I ESPECTACLE DE MÀGIA PER A PÚBLIC INFANTIL, JUVENIL I FAMILIAR

La màgia arriba a Finestrat. Serà aquest dissabte 9 de setembre amb Aparecium Magic Tour. Organitzat per la Regidoria de Joventut es tracta d’una jornada completa dedicada a l’apassionant món de la màgia i dirigit específicament a públic infantil, juvenil i familiar. Hi haurà exposició d’articles de màgia, tallers interactius, mini xous, activitats sorpresa i espectacles en directe com a Màgia x 2. La regidora de Joventut, Sara Llorca, va presentar hui aquesta proposta d’oci al costat de José Miguel Garrigues, coordinador d’Aparecium Magic Tour.

En paraules de la regidora de Joventut, Sara Llorca, “després de l’èxit de la programació de l’Estiu Jove arriba setembre i ho abordem des d’aquesta Regidoria amb un dia molt especial de màgia de la mà d’Aparecium Magic Tour. Una jornada d’il·lusió i fantasia en la qual acostarem el fascinant món de la màgia als xiquets i no tan xiquets. Tindrem una exposició d’articles amb accessoris, llibres i trucs que els mags han utilitzat al llarg de la història de la màgia. També hi haurà activitats sorpresa, un taller de màgia en el qual els assistents podran aprendre senzills trucs i preguntar curiositats. I, per a finalitzar, l’espectacle “Màgia x 2” amb Juan Muchamagia i Guillermo Avilés Així que aquest dissabte, dia 9, reservat en l’agenda per a viure el fascinant món de la màgia a Finestrat”.

Per part seua, José Miguel Garriga, coordinador d’Aparecium Magic Tour, va explicar que “amb aquesta jornada regalarem, il·lusionarem i farem arribar a tothom aquest bell art, que entreté, emociona i fa que traguem el xiquet/a que tots portem dins. Amb aquesta proposta Finestrat viurà aquest dissabte un complet dia d’activitats màgiques, amb mags professionals i especialistes en la disciplina de màgia familiar i infantil”.

El programa de la jornada comença a les 11.00 hores i es desenvoluparà fins a les 20.30 hores a la Casa de la Cultura. L’accés és lliure i gratuït. Només és necessita la inscripció prèvia per a participar en el “Taller de màgia” que se celebra a les 18.30 hores a la Sala Jove perquè les places són limitades.

(GABINET PREMSA.06.9.2023)

APARECIUM MAGIC TOUR

Programa d’activitats

D’11.00 a 13.00h. Activitat sorpresa.

D’11.30 a 14.00h. Exposició de Màgia. ON ?

D’11.30 a 12.00h. Xou de Guillermo Avilés.

De 13.00 a 13.30. Juan Muchamagia.

Descans: de 14.00 a 16.00h.

De 16.00 a 18.00h. Exposició de Màgia. ON ?

De 16.30 a 17.30h. Taller de Màgia. (Places limitades. Inscripció prèvia en 606 936 432)

19.30h a 20.30h. Gran espectacle «Màgia x 2» amb Juan Muchamagia i Guillermo Avilés.

Casa de la Cultura

Sala Jove (Taller de Màgia)