La Regidoria de Joventut llança el XIII Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat

Demà finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes de les Escoles infantils per a menors de 3 anys de Finestrat
26/10/2020
Suport a l’AMPA del CEIP Balcó de Finestrat amb la signatura d’un conveni de col·laboració
27/10/2020

LA POSTAL GUANYADORA S’ENVIARÀ COM A FELICITACIÓ NADALENCA DE L’AJUNTAMENT

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una nova edició del tradicional “Concurs de Postals Nadalenques” per als menors amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat. Es tracta de la 13a edició d’aquest certamen en el qual l’any passat es van presentar més de 200 creacions entre totes les categories (infantil, júnior i júnior+).

La regidora de Joventut, Nati Algado, va recordar que una de les tres postals guanyadores serà també la felicitació de l’Ajuntament de Finestrat. “Per tant, serà la imatge institucional amb la qual el consistori felicitarà les festes a associacions, ajuntaments, autoritats o col·lectius. Per això, des d’ací m’agradaria animar als nostres xicotets al fet que presenten les seues creacions incloent algun element simbòlic de la nostra localitat. Sens dubte, és una fórmula per a motivar la seua creativitat i, al mateix temps, mantindre viu l’esperit del Nadal”.

PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Com participar
Les persones interessades a participar poden presentar la seua postal en el Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) i també en l’extensió administrativa de la Cala (en horari de 8.00 a 15.00 hores), al costat de la fitxa d’inscripció que haurà d’estar signada pel pare, mare o tutor legal del menor. La temàtica haurà d’estar relacionada amb l’època nadalenca i, com a requisits, ha d’aparéixer la frase “Bon Nadal” i incloure algun element representatiu de Finestrat. Els participants hauran de presentar les seues creacions en paper grandària DIN A5 (mig foli) i preferiblement en cartolina. El termini de presentació finalitza el 13 de novembre i només es podrà presentar una postal per participant. Les bases completes del concurs es poden consultar en la pàgina web municipal www.ayto-finestrat.es.

Premis
Com a premi, els tres guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un premi educatiu per a cada modalitat: millor postal Infantil (3 a 5 anys), millor postal Júnior (6 a 9 anys) i millor postal Júnior + (10 a 12 anys).
GABINET DE PREMSA (26.10.2020)

Consulteu bases completes ací