La Regidoria de Joventut llança el FINE AVENTURA amb surf de rem, geocerca i curses d’obstacles per al 26 i 27 de juny

Finestrat destina 174.00€ a una nova convocatòria d’ajudes al lloguer
10/06/2021
L’Ajuntament emprén la catalogació de protecció de patrimoni cultural, històric i natural de Finestrat
10/06/2021

Després de l’èxit del baptisme d’escalada i el barranquisme aquàtic, la Regidoria de Joventut de Finestrat segueix avant amb les seues propostes d’oci educatiu i saludable per als joves de la localitat. En aquesta ocasió porten un cap de setmana d’aventura amb activitats diverses com el surf de rem, les curses d’obstacles o el gecaching a l’entorn de la Font del Molí. Aquesta activitat serà el 26 i 27 de juny i les inscripcions ja estan obertes.

“Estem molt satisfets amb l’acolliment que estan tenint les activitats que llancem des de Joventut. Així que tornem amb una altra experiència d’oci educatiu a l’aire lliure que engloba surf de rem a la Cala de Finestrat, geocerca i curses d’obstacles. Són activitats molt divertides, en contacte amb la naturalesa i en les quals també treballarem valors molt importants com el treball en equip, l’empatia, l’assertivitat i l’habilitat per a resoldre reptes”, va assenyalar l’edil de Joventut, Nati Algado.

Fine Ventura és un programa que té com a objectiu promocionar la participació juvenil com a vehicle principal per a treballar les relacions socials i valors com la tolerància, la solidaritat, el respecte a la diversitat i l’educació mediambiental.

La 1a activitat d’aquest programa serà surf de rem el dissabte 26 de juny, de 10.00 a 12.30 hores a la Cala de Finestrat. Aqueix mateix dia, de 17.00 a 19.30 hores, hi haurà Geocerca pels carrers del centre històric tradicional. Es tracta d’una Gimcana GPS que consisteix a amagar i trobar “tresors” amb l’ajuda d’un mòbil. “És una experiència en l’entorn urbà on es recrea una història de fantasia en la qual els participants hauran d’ocupar a fons la lògica, la capacitat d’observació i el treball en equip per a aconseguir resoldre la cerca dels geocerques”, va explicar l’edil de Joventut. L’entorn urbà es converteix així en un escenari que permet aprofundir d’una manera divertida en el coneixement del territori.

Finalment, el diumenge 27 de juny, hi haurà una cursa d’obstacles en el paratge natural de la Font del Molí, des de les 10.00 a les 12.30 hores. “Recrearem unes pistes d’entrenament militar, plenes de proves i obstacles amb l’objectiu de treballar la tolerància i el respecte, a més de la cooperació per a superar pors i crear companyonia.”

La participació és gratuïta i les inscripcions ja estan obertes. Es poden formalitzar en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36), telefonant al 606 936 432 (també WhatsApp) o al correu electrònic joventut@finestrat.org. Places limitades

GABINET DE PREMSA (10.6.2021)