La Regidoria de Joventut invita els jóvens a ser els protagonistes del cartell de la pròxima Agenda Jove Finestrat

L’Ajuntament convoca al teixit empresarial i associatiu a la creació de la Comissió d’Igualtat de Finestrat
04/03/2020
Comença el procés de selecció de Bricomart, gran superfície que obrirà les seues portes al setembre en el Bulevard de Finestrat
05/03/2020

 

GUANYARÀ LA IMATGE AMB MÉS M’AGRADA QUE PUGEN A L’INSTAGRAM @JOVENTUTFINESTRAT AMB L’HASHTAG #PRIMAVERAJOVEFINESTRAT

Des de la Regidoria de Joventut han organitzat un concurs per als jóvens de la localitat que vulguen ser protagonistes del cartell de la pròxima Agenda Jove Finestrat. Per a participar, cal pujar a Instagram una imatge juvenil realitzada en algun lloc representatiu de Finestrat incloent l’hashtag #primaverajovefinestrat i en la qual mencionaran, almenys, a 2 persones. La foto amb més m’agrada serà triada com a portada de la pròxima Agenda Jove Finestrat que comprén des d’abril a juny de 2020.

La regidora de Joventut, Nati Algado, va fer una crida a la participació en aquest concurs “amb què volem implicar els jóvens de la nostra localitat d’una manera fresca i divertida perquè ells mateixos seran els protagonistes de la nostra Agenda Jove de Primavera. Una agenda que arriba carregada d’experiències i propostes molt interessants. Així que esperem les vostres fotos, sobretot en racons emblemàtics de Finestrat per a donar molta més visibilitat a tot el que fem en el nostre municipi pensant en els nostres jóvens, els autèntics protagonistes”.

Requisits de participació

Segons estableixen les bases del concurs, publicades en la pàgina web municipal, podran participar els jóvens d’edats compreses entre 12 i 35 anys, empadronats a Finestrat, que seguisquen el compte @joventutfinestrat en la xarxa social Instagram. El termini per a participar pujant les fotografies a Instagram amb l’hashtag #primaverajovefinestrat i mencionant, com a mínim, a 2 persones serà del 2 al 12 de març. El premi serà una experiència Escape Room per al guanyador i 5 persones més.

Consultar bases completes del concurs ací: https://bit.ly/3api0fY
(GABINET DE PREMSA.4.3.2020)