La Regidoria de Joventut de Finestrat us convida a descobrir el Parc Natural del Montgó

Obri el Centre S&S Fitness Trainers Finestrat
21/09/2020
Finestrat organitza dues jornades formatives per a ajudar a tornar a emprendre i manejar xarxes socials
22/09/2020

Ens n’anem d’excursió i ho fem triant un dels llocs més emblemàtics de la Marina Alta, el Massís del Montgó a Dénia. La Regidoria de Joventut organitza una ruta senderista a través del Parc Natural per a fer cim en l’alt del Montgó de 753 metres.

L’excursió serà el dia 4 d’octubre. Podran participar gratuïtament tots els joves de Finestrat entre 12 i 32 anys però només tenim 25 places.
Eixirem amb autobús des de la Fonteta, en el centre històric de Finestrat, a les 8:45h i la volta està prevista per a les 4 de la vesprada.
Són 16 quilòmetres en una ruta circular, on podrem descobrir la Cova de l’Aigua o la del Camell, acompanyats sempre d’un guia professional.
Les mesures de prevenció i seguretat han d’estar garantides. Tots hem de portar màscara que serà obligatòria quan no puguem mantindre la distància de seguretat. Hi haurà control de temperatura, gel hidroalcohòlic per a qui ho necessite i haureu de signar un consentiment.
La Regidor de Joventut, Nati Algado, ha destacat que “totes les mesures de seguretat són poques per a aconseguir creuar està muralla invisible que ens ha posat el covid-19. Podem fer-ho i ho farem, amb molta prevenció, sent responsables individual i col·lectivament i gaudint d’un dia a la muntanya amb els amics”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Recordeu portar aigua, una mica de menjar, DNI i crema solar.
El Montgó descansa sobre la mar i hi haurà moments del recorregut de gran impacte visual que no podeu perdre-us.
Us podeu inscriure al Centre Juvenil, al carrer Fonteta, 16 de Finestrat. A través del correu joventut@finestrat.org o enviant un WhastApp al telèfon de joventut 606936432.