La Regidoria de Joventut de Finestrat programa una vesprada d’Escape Room per al dissabte 29 de gener

Finestrat es posiciona en FITUR com a destí on “Ho tens tot” i enforteix la seua estratègia de captació de fons europeus
20/01/2022
5 victòries per a l’Escola de Pilota de Finestrat en la seua última jornada de Jocs Escolars en modalitat raspall
21/01/2022

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat reprenen la celebració d’una de les propostes lúdiques amb millor acollida entre la població jove de la localitat: les Escape Room. En aquesta ocasió es titula “Fantastic Bag” i se celebrarà el dissabte 29 de gener, en horari de 16.00 a 21.00 hores, al Centre Juvenil. Cada escape tindrà una duració de 45 minuts i serà per grups reduïts de 4 a 6 persones.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “després del parèntesi nadalenc, tornem a apostar per les escape room com a proposta d’oci per als joves de Finestrat. Com sabeu, hem celebrat amb anterioritat diverses escape, tant en línia com presencials, i sempre han tingut molt bon acolliment. En aquesta ocasió també serà presencial i en grups reduïts, seguint estrictament totes les mesures de seguretat de la circumstància actual. Així que anime als joves de Finestrat a apuntar-se a aquesta innovadora proposta que podrem compartir el dissabte 29 de gener en nostre Centre Juvenil”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

Per a reservar plaça poden dirigir-se al Centre Juvenil Finestrat, situat al carrer Fonteta, 36. També poden contactar per correu electrònic en l’adreça joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432.

(GABINET PREMSA.20.1.2022)