La Regidoria de Joventut de Finestrat programa per a aquest estiu pàdel surf, costejament i caiac davall la lluna plena

Alan Luna del Club Taekwondo Finestrat va aconseguir la medalla d’or del Campionat Autonòmic i es classifica per al Nacional
24/05/2019
Finestrat commemora aquest dissabte el 739 aniversari de la seua Carta de Poblament
31/05/2019

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han programat 3 activitats per a gaudir del temps d’oci aquest estiu com són pàdel surf, costejament i caiac davall la lluna (amb sopar inclosa). Els jóvens interessats/des a participar poden fer ja la seua reserva en el Centre Juvenil Finestrat (Carrer Fonteta, 36), enviant un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o bé per WhatsApp en el núm. 606 936 432.

Pàdel Surf: Dissabte 22 de juny
També conegut com a surf de rem, pàdel surf (SUP), aquest esport consisteix a mantindre’s de peu en una taula més gran i estable que les del surf, mentres es porta un rem d’una sola pala per a poder navegar pel mar. Hi ha 8 places disponibles per a participar en aquesta activitat que se celebra el dissabte 22 de juny, en horari de 9:00 a 11:00 (primer torn) i de 11:00 a 13:00 hores (2n torn). Preu per persona: 30€.

Caiac davall la lluna plena: dimarts 16 de juliol.

L’any passat va tindre una excel·lent acollida i, per a aquest estiu, la Regidoria de Joventut torna a proposar aquesta activitat nocturna que se celebrarà el dimarts 16 de juliol. És una excursió per a tots els públics per platges de la comarca i els participants aniran acompanyats per un guia instructor en caiac. Hi ha 16 places disponibles (a partir de 16 anys d’edat) i el preu és 30€ per persona (sopar inclòs).

Costejament: dissabte 10 d’agost
Aquesta activitat consisteix a botar de les roques al mar, escalar xicotets ressalts, jugar amb les onades, nadar fins a les cales i descobrir la costa amb unes vistes úniques dels penya-segats alacantins. El grup serà màxim de 8 persones (a partir dels 12 anys d’edat amb autorització) i se celebrarà el dissabte 10 d’agost en horari de 9:00 a 12:00 hores. El preu és 30€ per persona.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va invitar els jóvens de Finestrat a aprofitar aquestes propostes estiuenques “per a practicar activitats que s’ixen de la rutina habitual i que tenen com a marc nostre fabulós entorn de costa. Allí podrem iniciar-nos en el pàdel surf, també pujar adrenalina amb el costejament i també experimentar la sensació de recórrer la nostra costa de nit en caiac i a la llum de la lluna”.

GABINET DE PREMSA (24.5.19)