La Regidoria de Joventut de Finestrat programa per a aquest cap de setmana una Gamer Weekend, un taller de sexualitat i una Escape Room

Finestrat celebra aquest cap de setmana la Fira d’Abril amb actuacions de flamenc i ruta de tapes
06/05/2019
Finestrat actualitza el seu patrimoni municipal amb un valor estimat pròxim als 192 milions €
06/05/2019

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han programat un complet programa d’activitats en el Centre Juvenil per a aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig que inclou una gamer weekend, el taller de sexualitat titulat “Tinc una Sexpregunta per a tu” i la “Escape Room” ambientada en Sherlock Holmes i fuga de virus.

Gamer Weekend
Per a aquest dissabte 4 de maig se celebrarà una nova Gamer Weekend, és a dir, un torneig de videoconsoles en què els aficionats tindran l’oportunitat de jugar al Fortnite, participar en un concurs de Scalextric, i, com a novetat, hi haurà una zona de realitat virtual i una altra àrea per a Play Station 4. Aquesta jornada tindrà una duració de 6 hores, des de les 16:00 fins a les 22:00 hores, i la participació és gratuïta.

“Tengo una Sexpregunta para ti
En la mateixa vesprada del dissabte també se celebrarà el taller de sexualitat “Tengo una Sex pregunta para ti”. En aquest taller pretenen crear un espai segur en què els jóvens puguen reflexionar, debatre, resoldre els seus dubtes i expressar les seues opinions sobre la sexualitat, guiats i acompanyats per la psicòloga i sexòloga Silvia Legido. A més, per a adequar els continguts a les edats hi haurà dos grups: el 1r, a les 17:00 hores, per a adolescents de 12 a 14 anys i, el 2n grup, a les 19:00 hores, dirigit a jóvens de 15 a 18 anys.

Escape Room
Finalment, aquest diumenge 5 de maig hi ha programada una divertida activitat molt de moda en els últims temps denominada “Escape Room”. La dinàmica consisteix a tancar-se en un espai per a intentar eixir en el mínim de temps possible. En el cas de Finestrat hi haurà dues temàtiques: una “Escape room” ambientada en “Sherlock Holmes” de manera que els participants hauran d’ajudar al famós detectiu a esbrinar qui ha assassinat el personatge del pintor. L’altra possibilitat és el “Laboratori de Void” on es produeix la fuga d’un virus. Els participants hauran de trobar la mostra del virus i també els expedients per a empresonar el Doctor Void.

Les persones interessades poden realitzar la seua inscripció en el Centre Juvenil i també en el telèfon 606936432 o a través de l’adreça de correu joventut@finestrat.org.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va animar als jóvens de la localitat “a aprofitar totes les possibilitats que els està oferint el Centre Juvenil com el torneig de videoconsoles, l’Escape Room per a la qual a penes ens queden algunes places i també la possibilitat de resoldre tots aquells dubtes que tinguen entorn de la seua sexualitat”.