La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una proposta lúdica i artística titulada “Pinta al carrer”

Lliurament de premis del concurs “Pinta una poesia” al Centre Juvenil Finestrat
29/06/2020
Obrin al públic el parc infantil de la Cala de Finestrat totalment renovat i amb el doble de superfície
30/06/2020

Per als joves aficionats a la pintura la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una proposta lúdica i artística titulada “Pinta al carrer” que se celebrarà a l’aire lliure des de 3 llocs pintorescos de la localitat com són la Plaça de la Unió Europea, en el centre històric i en la Cala, la Plaça que ocupava l’antic edifici Àmfora. Aquesta activitat artística i cultural tindrà 3 edicions: l’11 de juliol, l’11 de setembre i el dia 12 de setembre, en horari de 18.30 a 21.30 hores. Podran participar joves des dels 14 fins als 35 anys i no és necessari tindre coneixements previs de pintura. Per a apuntar-se poden reservar ja plaça en el núm. de WhatsApp 606 936 432 o enviant un correu a joventut@finestrat.org
En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “hem programat aquesta activitat perquè estem convençuts que entre els joves de Finestrat hi ha molt de talent artístic. I volem convidar-los a gaudir d’una tard-nit diferent, molt divertida, en la qual es crearà un ambient molt inspirador i creatiu perquè segur que descobriran matisos i perspectives diferents de racons de Finestrat que estan veient tots els dies”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

El taller “Pinta al Carrer” de Finestrat pretén acostar als joves el món de l’art d’una forma dinàmica i divertida. És una proposta d’oci saludable que estimula la seua creativitat i fomenta diverses habilitats com la concentració, la coordinació visual i manual, la memòria i l’atenció. “En definitiva, va afegir l’edil, es tracta de divertir-se, compartint riures i pinzellades al mateix temps que aprenen tècniques de pintura, dibuix, color i textura perquè la persona que els forma els guiarà en tot el procés creatiu. I en finalitzar la sessió, l’alumne s’emportarà el seu quadre, a més d’una experiència inoblidable”.

(GABINET DE PREMSA 23.6.2020)