La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una nova ESCAPE ROOM ambientat en Harry Potter

Finestrat organitza un curs de formació per a preparar els exàmens del nivell C1 de valencià de la Junta Qualificadora
28/04/2021
Finestrat, triat per la FEVB per a la fase final d’ascens a 1a divisió nacional que disputarà les Sènior locals
29/04/2021

Si t’agraden les ‘escape rooms’ i eres seguidor de la coneguda saga literària i cinematogràfica de “Harry Potter” t’agradarà l’última proposta d’oci de la Regidoria de Joventut de Finestrat. Serà de manera presencial aquest dissabte, 1 de maig, en el Centre Juvenil on hi haurà diversos torns entre les 16.00 fins a les 21.00 hores. Els grups seran reduïts, de 4 a 6 persones, per a garantir totes les mesures de seguretat.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “després del baptisme d’escalada i el concurs d’escriptura de relats curts, tornem a apostar per les ‘escape room’ com a proposta d’oci per als joves de Finestrat. Com sabeu, hem celebrat amb anterioritat diverses ‘escapes’, tant en línia com presencials, i sempre han tingut molt bon acolliment. En aquesta ocasió també serà presencial i en grups reduïts, seguint estrictament totes les mesures de seguretat de la circumstància actual. Així que anime als joves de Finestrat a apuntar-se a aquesta innovadora proposta que podrem gaudir aquest dissabte, 1 de maig, en diversos torns des de les 16.00 fins a les 21.00 hores”.

En aquesta ‘Escape Room’ els jugadors s’enfronten a una Mistery Box completament tancada. Per a obrir-la hauran de demostrar la seua vàlua i els seus coneixements com a bons alumnes del col·legi de Hogwarts. Una vegada oberta, es convertiran en membres de l’Exèrcit de Dumbledore.

El joc es desenvoluparà en manera competitiva i amb dos grups que s’enfrontaran entre si per a veure quin aconsegueix obrir la caixa en el menor temps possible (màxim: 45 minuts).

Per a reservar plaça poden dirigir-se al Centre Juvenil Finestrat, situat en el carrer Fonteta, 36. També poden contactar per correu electrònic a l’adreça joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432

(GABINET DE PREMSA.28.4.2021)